Стотици фенове се срещат на живо с актьорите от 'Откраднат живот'

ОFFNews | 16 ноември 2018 в 15:02 | 1953 |1

Стотици споделиха емоцията от специалната прожекция на „Откраднат живот“ на голям екран в Пловдив. Зрителите обсъдиха най-вълнуващите моменти от сезона в компанията на някои от любимите си звезди - Владо Карамазов, Неда Спасова, Диана Димитрова, Милена Живкова и Янина Кашева, които се явиха на фона на нестихващи аплодисменти. 

„Пълните зали в Пловдив са доказателство за любовта на феновете към сериала. За нас е вълнуващо да се срещнем на живо със зрителите и да разберем как са почувствали история, развиваща се вече шест сезона“, сподели Владо Карамазов, който издаде любопитни моменти от натоварения график и снимачния процес за актьорите.

Сред най-често задаваните въпроси от публиката бяха как се подготвят актьорите за терминологията, обръщат ли се често към тях с имената на героите им в реалния живот, както и какво ще се случи с любовната история между Христо Карагьозов и Кая Райкова.

„Многократно хора в реалния живот са се обръщали към мен като доктор Романова, преди време дори ми предложиха да асистирам като държа екартьори. Лекарската професия е огромна отговорност – благодарни сме за високата оценка на съсловието“, разказа Милена Живкова в отговор на благодарностите на лекари в залата за въздействащото представяне. Янина Кашева на свой ред сподели, че Асоциацията на педиатрите в България вече няколко години я кани за водещ именно заради ролята ѝ на педиатър в МБАЛ „Св. Кирил“.

Поради огромния интерес към турнето, в Стара Загора на 21 ноември и Бургас на 28 ноември, ще бъдат отворени допълнителни кино зали за специалните прожекции на любимия български сериал.

Препоръчани материали
leomesi

Рейтинг : 1000

16.11 2018 в 15:34 1
+ 10
- 0
Не е лошо филмчето, на фона на другите бози дето ги дават.