Тортата, гостите и менюто за приема след венчавката на принц Хари и Меган Маркъл

OFFNews 19 май 2018 в 18:07 16844 0

След официалната церемония на сватбата на Меган Маркъл и принц Хари  следва прием, в който гостите и младоженците ще могат да отбележат любовта на новите херцог и херцогиня на Съсекс. 

Нейно величество Кралицата дава празничния обяд в зала "Св. Джордж" в замъка Уиндзор за около 600 гости, събрани от сватбената служба.

На гостите се сервират селекции от апержи, лангустини, пиле, пъдпъдъчи яйца, крокети и т. н. Сред основните храни присъстват пиле фрикасе, ризото, печено свинско, а сред сладките - френски макарони, крем брюле и тарталети.

Сватбената торта също ще бъде сервирана по време на приема. Създадена от Клер Пак, тя се отличава със сироп от бял цвят, направен в кралската резиденция в Сандрингам от дърветата в имението. Пълнежът е изработен от лимонена извара и бъзов крем. Тортата е украсена с швейцарски сметанов крем и 150 свежи цветя, предимно британски, включително божури и рози.

Приемът ще включва разрязването на сватбената торта и речите на принц Чарлз, принц Хари и г-жа Макръл. Принц Уилям, който е кум на младоженецa, ще бъде водещ на събитието.

Сред звездните гости са Джордж Клуни и неговата съпруга Амал, Виктория и Дейвид Бекъм, Елтън Джон, Опра Уинфри, Серена Уилямс и др.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови