Виктория Бекъм ще пее със 'Спайс гърлс'?

OFFNews 29 април 2019 в 13:14 2467 0

Виктория Бекъм вероятно ще се присъедини към бившите си колежки от „Спайс гърлс“ по време на концертите на групата на стадион „Уембли“ в Лондон, съобщава „Контакт мюзик“, цитирани от БТА.

Бившата певица и настоящ моден дизайнер вече отказа възможността да пее заедно с Мелани Браун, Мелани Чизхолм, Ема Бънтън и Гери Халиуел по време на дългоочакваното им турне. Въпреки това, Виктория се е съгласила да застане на една сцена с момичетата по време на един от концертите им в британската столица през юни.

"Изглежда, че става въпрос за втория концерт на "Уембли" на 14 юни. Все още не е окончателно решено какво тя ще прави на сцената", заяви източник, цитиран от в. "Дейли стар".

Виктория не е склонна да пее на живо, но не отхвърля идеята да се появи заедно с другите момичета на сцената. "Тя настоя, че не желае да бъде под натиск да пее на живо, но е възможно да танцува заедно с тях. Друга възможност е да се състои нещо като модно дефиле, което да почете успехите й като дизайнерка", поясни източникът.

Подобни спекулации бяха отхвърлени в обкръжението й, а Ема Бънтън наскоро довери, че не очаква Виктория да участва в предстоящото турне. Ликът на Виктория обаче ще е върху редица артикули, които ще се предлагат за продажба по време на турнето. То ще започне с концерт в Дъблин, Ирландия, на 24 май, а трите шоута на "Уембли" са планирани за 13, 14 и 15 юни.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови