Зет като мед: Джордж Клуни на червения килим с тъща си

OFFNews 18 май 2019 в 14:19 3968 0

Джордж Клуни за пореден път демонстрира, че е страхотен джентълмен. Докато повечето представили на силния пол измислят хитри методи как да разкарат тъщата, холивудският актьор с гордост заведе Бария Аламудин на британската премиера на „Параграф 22“, съобщава Дарик.

Амал и майка ѝ откраднаха вниманието от Джордж, който след 20 години се завръща в телевизията с новия минисериал. Освен че играе във филма, Клуни е продуцент и режисьор на два от 6-те серии на „Параграф 22".

Чаровният актьор с широка усмивка позираше пред фотообективите с двете прелестни дами до себе си.

За събитието журналистката Бария Аламудин бе избрала красив зелен тоалет от три части. От своя страна Амал Клуни демонстрира перфектната си фигура в красива рокля без презрамки, обсипана със сребристи пайети.

На предварителната прожекция за журналисти на адаптацията по романа на Джоузеф Хелър „Параграф” 22 Джордж Клуни сподели, че първоначално не е искал да се захваща с него. След това обаче се съгласил заради прекрасния сценарий.

Сериалът бе пуснат в платформата Хулу. Той се състои от шест епизода. По-голямата продължителност дава възможност да бъде разширена историята, героите да бъдат разработени повече, отколкото в класическия филм на Майк Никълс от 1970 г.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови