Жена се опита да открадне коледните подаръци изпод елхата в дома на Робърт де Ниро

Ето как разказа историята The New York Post

Искра Ангелова 20 декември 2022 в 13:00 3477 0

Robert De Niro

Снимка Личен профил във Facebook

Robert De Niro

Можем ли да си представим какво е обратното на Дядо Коледа? Жена да краде подаръците под елхата на Робърт де Ниро.

Жена се опита да открадне коледни подаръци от апартамента на актьора Робърт Де Ниро. Полицията в Ню Йорк е арестувала нарушителката, която е проникнала в жилището на 79-годишния актьор в Горен Ийст Сайд в ранните часове на понеделник и е взела подаръци, сложени под елхата. 30-годишната жена Шанис Авилес е позната на полицията заради предишни обири и арести. Тя е арестувана в апартамента на актьора, съобщи Ройтерс. 

Ето как развива историята The New York Post:

Робърт де Ниро заяви, че се чувства добре след кражбата с взлом в наетата от него къща в Манхатън в понеделник рано сутринта, а на въпрос за престъплението отвърна: "Можете да прочетете за това във вестника."

79-годишният носител на "Оскар" мина покрай репортерите и се качи в чакащия го Cadillac Escalade, след като напусна дома си в Горен Ийст Сайд около 4:30 ч., стискайки папка с документи.

"Как се чувствате, г-н Де Ниро?" попита The Post звездата от "Добри момчета", който отговори: "Добре."

"Добре ли сте?"

"Да, добре съм", каза той, загърнат с шал на черни и сиви райета, черна шапка и спортни обувки за бягане. "Благодаря ви."

Де Ниро се беше скрил в градската къща, която е наел срещу 69 000 долара на месец през целия ден след кражбата, извършена около 2:30 ч. сутринта. 30-годишната серийна крадла Шанис Авилес вече е обвинена за инцидента.

Но репортер на "Пост" забеляза, че в дома се доставя много храна. Около 13:30 ч. служител се качи в един от ескаладите на Де Ниро и се върна с осем торбички с храна за вкъщи от Nobu - веригата за японска кухня, на която актьорът е съосновател.

Около 15 минути по-късно пристигна десерт от пекарната "Доминик Ансел" - известният производител на "кронут" (cronut).

Според Ей Би Си нюз откраднатите подаръци са били сложени в чанта, а в момента на обира Де Ниро също е бил в апартамента и е слязъл по стълбите, чувайки суматохата.

Все още не е ясно дали жената има адвокат.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови