Звездата на Disney Камерън Бойс почина на 20 г.

OFFNews 07 юли 2019 в 18:34 30647 0

Американският актьор Камерън Бойс почина на 6 юли на 20-годишна възраст.

Кончината на звездата на Disney потвърди семейството му, цитирано от Би Би Си. Негов говорител заяви, че Камерън е починал в съня си след пристъп.

Актьорският дебют на Камерън е във филма Mirrors ("Огледала"), но е най-известен с ролите си за Descendants ("Наследниците") на Disney и тв шоуто Jessie.

Смъртта му бе потвърдена вечерта на 6 юли и бе свързана със заболяване.

"С дълбоко наскърбени сърца съобщаваме, че тази сутрин загубихме Камерън - каза говорителят от името на семейството. - Той почина в съня си по време на пристъп, станал в резултат на заболяване, от което беше лекуван. Без съмнение светът остава без един от най-светлите си лъчи, но неговият дух ще живее чрез добротата и състраданието на всички, които го познаваха. Сърцата ни са съкрушени и молим за усамотение по време на това извънредно трудно време, докато скърбим за загубата на нашия скъпоценен син и брат."

Камерън Бойс е само на 9 г., когато се снима за Mirrors. След това играе едно от децата на Адам Сандлър във филма Grown Ups. Участваше в шоуто по канала на Disney Jessie, в Descendants. Говорител на Disney Channel го описа като "невероятно талантлив изпълнител".

"От дете Камерън Бойс мечтаеше да сподели своя изключителен артистичен талант със света. Като млад мъж той беше движен от силното си желание да промени живота на хората чрез хуманитарната си работа. Той беше невероятно талантлив изпълнител, забележително грижовна и внимателна личност и, над всичко друго, той беше любящ и отдаден син, брат, внук и приятел. Поднасяме дълбоките си съболезнования на семейството, колегите и се присъединяваме към милионите му почитатели в скръбта от преждевременната му смърт. Ще ни липсва много!"

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови