Михаела Филева става треньор в новия сезон на „Гласът на България“

OFFNews 02 ноември 2018 в 17:20 3124 0

Михаела Филева ще се присъедини към звездния състав от треньори в шестото издание на „Гласът на България” през пролетта на 2019 г. Двайсет и седемгодишната певица ще седне на един от емблематичните червени столове, в търсене на най-добрия глас на България, редом до Владимир Ампов – Графа, Иван Лечев и Камелия.

„Познавам Михаела като музикант и вярвам, че нейната лична история и енергията, която излъчва, ще вдъхновят младите талантите да покажат най-доброто от себе си на сцената на „Гласът на България“ и ще им помогне да повярват в мечтите си. Вярвам, че има с какво да изненада и нас, треньорите“, коментира носителят на треньорската корона от последните два сезона Иван Лечев.

Награждаваната четири пъти за „БГ изпълнителка на годината“ Михаела Филева сподели вълнението си за новата роля. „Впускам се в това предизвикателство с огромна емоция и ще се опитам да бъда максимално полезна за талантите. Не беше толкова отдавна времето, в което бях „от другата страна", и знам точно какво е усещането, какви са притесненията, несигурностите и емоциите на участниците. Знам и как могат да бъдат преодолени“, добави Филева, която е определяна като една от най-позитивните личности на музикалната сцена у нас, следвана от стотици хиляди фенове в социалните мрежи и с милиони гледания в YouTube.


Водещи на новия сезон на „Гласът на България“ ще са  Pavell и Venci Venc’. Промени в регламента и нови елементи във всеки един етап от шоуто ще превърнат надпреварата за наградата от 50 000 лева и титлата „Глас на България“ 2019 още по-оспорвана, и ще държат певците и треньорите в напрежение до самия край. 

Над 3500 певци от различни краища на света се явиха на предварителните кастинги за шести сезон, като най-добрите 100 от тях ще бъдат чути от треньорите на „кастингите на тъмно“.
 



Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови