Десетки фирми даряват храни на приюта на отец Иван след фейсбук акция на омбудсмана

OFFNews 28 декември 2018 в 09:10 3036 2

Десетки фирми се включиха в благотворителна акция, като осигуриха храни за приюта на отец Иван в Нови хан. Акцията бе организирана по инициатива на омбудсмана Мая Манолова във фейсбук.

В 11 ч днес Манолова ще предаде даренията на приюта "Св. Николай" и ще занесе на децата лакомства и плодове за празниците.

Акцията е започнала по молба на отеца. Хранителни, търговски вериги, производители и десетки фирми откликнаха и даряват трайни продукти, с които ще се осигури прехраната на 150-те деца в най-студените зимни месеци. Сред дарените храни са 2 тона картофи, 2 тона портокали, 2 тона мандарини, 500 кг. брашно, 250 кг. ориз, макарони, олио, мляко, извара, кашкавал, консерви и др., съобщават от кабинета на обществения посредник.

Акцията по набиране на продукти продължава и всеки, който иска и има възможност, може да се включи, като ги занесе в приюта на отец Иван в Нови хан.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

6145

2

kokoten

28.12 2018 в 15:49

Имаш ли представа,нещастен боклук такъв,колко е трудно съществуването на този приют?Вместо да пишеш глупости,купи десет кила картофи и брашно и ги откарай на отеца....

6000

1

OffAman

28.12 2018 в 09:27

Тази персона страда от тежка форма на популизъм. Нищо, че бедността в България се дължи на една глутница политици, межд които е и Манолова. Все пак идват избори.....
 
X

Атентатът в ''Света Неделя''. Лекция на проф. Вили Лилков