'На лов' с Viasat Explore (видео)

OFFNews 22 юли 2018 в 00:29 1728 0

Снимка AETN

Майк Андронако и неговата устата и шумна бригада определено не са на мястото си в миниатюрното предградие Ню Канаан в Кънектикът в поредицата "На лов" по Viasat Explore. Премиерата ѝ е тази неделя, 22 юли, в 19:45.

Произхождайки от бедни семейства, те се отличават от богатите собственици на скъпи къщи в квартала, но водят тази уникална война с неочаквано агресивен биологичен вид в град под обсада. Те се опитват да се справят с драстично нарастващия брой белоопашати елени, които представляват заплаха за цялата общност.

Запаленият ловец с лък Андронако и екипът му прекарват зимния ловен сезон от заден двор на заден двор, преследвайки пакостливите елени. Въпреки всички различия, те трябва да намерят начин да се спогодят с местните жители и обикалят от врата на врата, за да искат разрешение да навлязат в частната им собственост в преследване на плячката.

Ексцентричен културен сблъсък, който поражда множество комични ситуации.

Viasat Explore е нещо повече от това, което очаквате. Любопитен, приключенски настроен и устремен, каналът изследва новото и необичайното, това е, което ни вълнува и зарежда. От последните научни открития до ежедневието на завладяващи герои, които правят нещата по един малко по различен начин. Научете още на www.viasatexplore.bg.

Виж още за:
Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови