Румен Радев на Българската Коледа утре вечер в Народния

OFFNews 24 декември 2022 в 10:19 1475 1

Румен Радев

Снимка Архив

Българската Коледа е под патронажа на президента Румен Радев

Президентът Румен Радев и съпругата му Десислава Радева ще присъстват на благотворителния спектакъл „Българската Коледа“ утре вечер в Народния театър "Иван Вазов". 

Благотворителната инициатива, която се провежда за 20-а поредна година, е под патронажа на държавния глава. Концертът започва в 20.00 часа и ще бъде излъчен пряко в ефира на Нова телевизия и Българското национално радио.

20-ото издание на „Българската Коледа“ е посветено на децата с редки генетични заболявания. Изявени български артисти, музиканти, спортисти, журналисти и общественици ще подкрепят с участието си благотворителната инициатива в помощ на децата в беда.

В благотворителния концерт на сцената на Народния театър „Иван Вазов“ ще се включат симфоничния оркестър на БНР, Графа, Любо Киров, Дони и Нети, Дара Екимова, Никола Тодоров, Миро, Люси Дяковска, Кристиян Григоров и Димитър Атанасов, Веселин Маринов, Еделина Кънева, Александър Мутафчийски, ансамбъл "Филип Кутев", Деси Добрева, „Авеню“, детска вокална група „Бон-Бон“, Нели Рангелова с вокална група Детски смях“, Поли Генова, Васил Петров, Орлин Павлов и Рафи Богосян. 

Водещи на тазгодишното издание на спектакъла ще бъдат Христина Апостолова и Орлин Павлов, а от сцената послания ще отправят журналисти, спортисти и общественици. По време на концерта деца, подкрепени от „Българската Коледа“, ще споделят своите надежди и мечти. Спектакълът се реализира от екипа на „Дрийм Тийм Груп”.

Зрителите на празничния концерт могат да подкрепят каузата на децата в беда с изпращане на текстово съобщение на номер 1117.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

924

1

Diogen

24.12 2022 в 19:23

На метри от президента Румен Радев, в центъра на София, се е разиграл същински екшън. Той бе на посещение в Първо средно училище „Пенчо Славейков“. Очевидци разказват, че докато си е тръгвал от мястото, ученици са започнали да го замерят с боклуци.

Малко след като се е измъкнал, през оградата на училището започват да летят най-различни димки.

Наложило се е на мястото да пристигне пожарна. Не се съобщава за пострадали лица.
Вероятно реакцията може да е подбудена от изявлението, което даде след посещението си там. Той говори по различни теми пред медиите и обяви, че няма да наложи вето на решението на депутатите България да изпрати оръжия на Украйна. (Новина от агенция МИГ) Браво на учениците, по будни са от продажните политици!
 
X

Топлофикация подари 200 милиона на Ковачки