Бареков ще съди Ангел Славчев за клевета

OFFNews 20 юли 2014 в 15:11 5841 13

Снимка Архив

Това което днес е написал Ангел Славчев за нас е абсолютно необяснимо, неприемливо. Писмо пълно с клевети, с лъжи, манипулации и внушения, които могат да бъдат опровергани ред по ред. Смятам да съдя Славчев.

Това заяви Николай Бареков на извънредна пресконференция в Бургас по повод днешното отворено писмо на Славчев, в което той заявява, че Бареков е марионетка на Делян Пеевски.

Главният секретар на "България без цензура" Стефан Кенов, който също заговори за съд, обясни, че се чувства засегнат от написаното от Ангел Славчев. 

Бареков каза още, че бившият вече зам.-председател на ББЦ е изключен от партията, като подчерта, че това било само формалност, защото на практика Славчев нямал общо с партията от около месец насам.

Решението за отстраняването на Славчев е било взето от изпълнителния съвет на партията и съвсем скоро ще бъде потвърдено от Контролния съвет на партията.

По думите на лидера на ББЦ Ангел Славчев е в „дълбока нелегалност и неговото членство в партията е абсолютно формално”. Като допълни, че Славчев сам е предпочел да се изолира от процесите на партията.

Бареков призна, че си „посипва главата с пепел”, тъй като именно той довел Славчев в ББЦ. ”Хванах го за ръката от улицата. Вкарах го в политиката. Дадох му път в живота. Грижех се за него като дете, въпреки че цялата партия беше против това”, каза още лидерът на ББЦ.

Само в рамките на днешния ден това е второто изказване на ББЦ и Бареков повод писмото на Славчев. Преди няколко часа бившият журмалист заяви, че Славчев сам си е определял заплатата, която е получавал от "Ноу Фрейм Медия България" и вероятно точно това е била причината за любовта му към партията. 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

 
X

Поръчаното от СССР Септемврийско въстание. Лекция на проф. Вили Лилков