Дайнов за бъдещия президент: Да бъде уравновесен, а не наперен с пагони

OFFNews 10 август 2016 в 08:00 4861 2

Дайнов за бъдещия президент: Да бъде уравновесен, а не наперен с пагони

Бъдещият президент трябва да бъде уравновесен и умел, а не наперен с пагони. Това мнение изрази политологът Евгений Дайнов пред Нова тв. Той коментира какъв президент трябва да има страната предвид ситуацията в съседна Турция. 

Според Дайнов интересът на България е Русия и Турция "да не се прегърнат толкова крепко, че да не сме по средата и пак да сме задушени". Той коментира, че Ердоган прави "дрейф" извън НАТО и не е ясно докъде ще стигнат действията му.  

"Ако имаме истински диктатор и то такъв шумен популист на южната ни граница, особено такъв кибритлия, какъвто е Ердоган, това е доста опасно нещо. Не го знаеш докъде ще стигне", каза Дайнов. 

Журналистът Георги Коритаров заяви, че Турция е "принудена да играе роля, която може да се окаже фактор за временно разклащане на Севертоатлантическия договор". Според него, ако се наблюдава известно отдалечаване на ЕС от Турция, то това е заради неспособността "да се вникне в сложна политическа реалност, каквато е в Турция". 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

63994

2

Red or Dead

10.08 2016 в 12:40

Двама от най-ярките представители на “НАЙ-УМНИТЕ..НАЙ-КРАСИВИТЕ“.....които изобщо нямат нищо общо с най-независимата, най-неправителствената фондация...мдаа....за “А за(унищожение) на Б“ хортувам.....как се сетихте от раз:)))......

Освен това са се събрали в “Най-свободната“ медия, и Най-НЕбойковата ТВ“.....

Единият(този който е НАЙ-КРАСИВИЯТ във всеки смисъл) пък НИКОГА не е бил ДОНОСНИК по душа.....и НИКОГА не се е подвизавал под псевдонима....агент Алберт...:))))

Другият пък не знам дали си е излекувал ишиаса от клеченето пред семейство Станишкови..:)))

За да е пълна идилията, трябваше да извикат и АЛ.Божков, чийто дядо НИКОГА не е ръководил разстрела на децата от Ястребино....

Апропо, Путин е ВЕЛИКАН във всеки смисъл на думата....и РОССИЯ е най-великата православна страна....и за 99% от българите този факт няма да се промени по НИКАКЪВ начин.....въпреки отчаяните опити на всички “НАЙ-НЕЗАВИСИМИ И НАЙ-СВОБОДНИ медии“......

20374

1

Стринка Минка

10.08 2016 в 09:46

Странно е такъв лидер като Дайнов събрал 20 хиляди подписа под манифеста за републиката да си пожелава президент като подарък за Коледа.
 
X

Поръчаното от СССР Септемврийско въстание. Лекция на проф. Вили Лилков