Денков: Защо не видяхме снимките на Калин Стоянов със Стефан Димитров? Те са приятели

OFFNews 25 април 2024 в 19:11 5043 3

Николай Денков

Снимка ПП - пресслужба

Николай Денков

Защо не видяхме снимките на Калин Стоянов с младежа Стефан Димитров? Аз знам, че са приятели, но виждаме снимките на Живко Коцев. Видели сме снимки на пудел. Какво общо има пуделът? Защо не обвинят пудела? Пуделът има пачки, коментира пред bTV бившият премиер Николай Денков.

Аз нямам никакво съмнение, че по отношение на Асен Василев това е скалъпена история. Той е назначил Петя Банкова, за да се увеличат приходите. Вижте какво им е съобщението – следят контрабанден канал от 2022 година, а сега арестуват шефката на митниците, която е на 40 дни [шеф]. Това изглежда смешно, но е страшно. Говорят за канали, които съществуват от години, а обвиняват човек, който се е появил преди 40 дни. Могат да скалъпят обвинения на когото искат. Същите тези служби участваха в премахването на машинния вот. Информацията уж случайно е изтекла, каза Денков.

Аз говорих с Живко Коцев. Той обясни, че часовникът му е подарък. Трябвало е да го декларира, но не струва 50 000 лева. Това е проблем, но не доказва, че той прикрива корупция. Аз знам за преместените от Банкова митничари. Знам, че имаше оплаквания от дипломати и посланици, че се искат подкупи от техните граждани и камиони по границата. Това е причината да се разместят ръководителите на митници. Същият дипломат ми каза, че от седмици няма оплаквания. Аз знам защо бяха направени промените, но искам да видя дали Петя Банкова ще бъде осъдена, или ще стане същото, както с „Нексо“. Имах надежда, че Борислав Сарафов ще действа различно от Иван Гешев. Оптимизмът ми не помогна, заяви още бившият министър-председател.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

135

3

Far Rider

26.04 2024 в 10:08

Ето логиката на епруветкаджията: по света има много убийци и ако някой дойде и ме убие значи нищо не се е случило. Жалък смешник.

900

2

СребъренЛок

26.04 2024 в 09:01

Мъц. Мъц. Мъц. А как гръмогласно звучахте преди няколко години. Че дори и ви повярвах.

22548

1

dolivo

26.04 2024 в 08:45

е как ще видиш неудобнинза ББ снимки? видяхте какво излезе...
 
X

Топлофикация подари 200 милиона на Ковачки