Костадинов потвърди, че се е снимал с Митрофанова на прием в руското посолство

OFFNews 09 юни 2023 в 17:45 3256 5

Снимка OFFNews

Лидерът на "Възраждане" посочи, че преди две седмици е ходил в полското посолство на техния ежегоден дипломатически прием.

Лидерът на „Възраждане“ Костадин Костадинов написа във Фейсбук страницата си, че е ходил на ежегодния дипломатически прием в руското посолство. Той посочва още, че преди две седмици е ходил в полското посолство на техния ежегоден дипломатически прием, а по-рано е имал официална среща с алжирската посланичка Байя Бенсмаил в парламента. Костадинов отбелязва, че след всяко такова събитие по протокол се прави официална снимка. По думите му тези приеми и срещи са публични, като на някои от тях присъстват стотици хора.

Костадинов коментира, че след участието му на приема евроатлантическата общност у нас най-накрая е намерила едно доказателство, че „Възраждане“ е проруска партия - една официална снимка с руската посланичка. "Истината обаче е, че всъщност ние сме проалжирска партия", пише той и добавя, че за доказателство прилага снимка от срещата с алжирския дипломат.

„Официално посещение на прием заедно с още 500 души веднъж в годината в руското посолство е едно, а ходене по три пъти в седмицата на тайни срещи в американското посолство е съвсем друго“, коментира лидерът на „Възраждане“. И посочва, че посещението на приема е проява на дипломатическо уважение към Русия.

По думите му Русия може да ни бъде само партньор и съюзник, както и Алжир. Костадинов посочва, че в момента Алжир е сред най-големите доставчици на газ за Европа (вкл. и втечнен газ).

Тържествен прием в навечерието на Деня на Русия се състоя в руското посолство в София, предаде вчера ТАСС. На събитието присъстваха лидери на политическа партия "Възраждане", както и български социалисти, ветерани, представители на много български обществени организации, на Българската православна църква, учени и културни дейци, посочи агенцията.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

345

5

Джендо Джедев

09.06 2023 в 22:04

Е оставаше па и да отрече! Само дето ще е интересно да отговори на въпроса колко други политици са били там. Освен, разбира се, дежурните отрепки като Дърева, Благо Джизъса и подобни сволочи. Щото в алжирското и в полското посолства май е имало нормални гости...

3714

4

GB

09.06 2023 в 20:39

Със съюзниците и партньорите е задължително да сме в постоянна връзка.

С държава, която ни е обявила за неприятел е задължително да не сме!

8769

3

flatko

09.06 2023 в 19:35

Точно така, копейка!
Партньор като Руzzия може да ни научи как да отвличаме деца, да взривяваме язовирни стени и да бомбардираме болници. Все полезни неща...
Натоварвайте се всичките копейки и Курнела в онази летяща чиния на Бузлуджа, вземете реzzидента да я пилотира и бегом към Мацква.

2099

2

Mateevk

09.06 2023 в 18:47

Ех, нещастнико! Няма нужда да ходиш по посолствата, за да стане ясно какъв си и за какво се бориш!

1935

1

Муню

09.06 2023 в 18:00

Аййй, циганска работа. Много думи без никакъв смисъл!!!

Едно е да ходиш в посолство на партнйорска страна, друго е да ходиш нагости в посолство на страна обявила ни за враг и празнуваш техен празник!!!

Вдигнаха ни газа, после го спряха, после те обявяват за враг и колко малумен може да си , та до ходиш на празника им?

Електората ви какво мисли по въпроса, айде не всички мислят, ама се фукаш с висшисти.

Суверенитет, а?
 
X

Поръчаното от СССР Септемврийско въстание. Лекция на проф. Вили Лилков