Новият главен редактор на Дума иронизира пленума на БСП

OFFNews 03 октомври 2018 в 11:46 3415 0

Снимка Архив

Шеговит пост пусна във фейсбук новият главен редактор на в. Дума Йордан Мичев за пленума на БСП в събота, на който той бе критикуван остро заради снимка на Ахмед Доган на първа страница на вестника. 

Тъй като в събота съм на гроздобер в Сандански - ще берем широката мелнишка, вече е приключено с тамянката и керацудата, само да ви предупредя, че няма да има аграрни снимки на първа страница... Нали, да не вземете да направите проблем на следващия пленум, пише Мичев.

Без да споменава името на бившия председател на БСП Михаил Миков, който се смята за лидер на вътрешната опозиция в партията, Мичев коментира скандалите от заседанието на Националния съвет в събота: 

Учудвам се от, извинете ме за израза - дебелоочието на един бивш председател на БСП. Значи, разбирате ли, сегашният ръководител на партията едва ли не еднолично вземал решения за вестник "Дума", а вестникът се превръщал в рупор - обслужващ стенвестник, на ръководството на партията.

O tempora! O mores!

Само ще припомня на дълбокоуважавания от мен бивш председател как уволни един и.д. главен редактор - привиквайки го в кабинета си и казвайки му, че от днес не е на работа, включително забранявайки му да се раздели нормално, на редовната планьорка, с колегите си. Причината за уволнението - снимка на първа страница на Вежди Рашидов. Както аз не се меся в сложна материя като наказателното право, така моля уважаваният от мен бивш председател да не си мисли, че разбира как се прави вестник...
НаУи? Да си имаме уважението.

Виж още за:
Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Мистерии в Хераклея Синтика