Община Пловдив бездейства и на практика ще подари Панаира на Георги Гергов

OFFNews 24 април 2023 в 21:42 3711 2

Георги Гергов

Снимка БСП - пресцентър

Георги Гергов

"Срокът за внасяне на жалба в съда срещу решението му за подаряване на Панаира на Гергов изтече. Жалба няма внесена. Кметът и определеният му заместник цял ден ги нямаше, търсих ги и в общината, и по телефона."

Това съобщи във Facebook профила си общинският съветник в Пловдив Веселина Александрова.

"Все още може да се изпрати жалба чрез куриер или електронно. Миналият път се случи пак така - след работно време. От ГЕРБ ми казаха да си говоря с Бойко Борисов. Аз с него няма какво да си говоря лично, но публично го призовам и него, и ГЕРБ да си укажат на кмета Здравко Димитров да внесе жалба веднага! Бездействието носи признаците на безстопанственост, а и ще е позор за управлението на ГЕРБ в Пловдив!" - заяви още общинският съветник от "Демократична България" Веселина Александрова.

В началото на април Окръжният съд в Пловдив постанови, че увеличението на капитала на общинско-частното дружество "Пълдин туринвест" с акциите на община Варна е законно.

След това съдебно решение, което не беше окончателно и можеше да се обжалва, Георги Гергов може да придобие контрол на над 79% от акциите в Пловдивския панаир. Гергов е бивш лидер на БСП в Пловдив и почетен консул на Русия в България.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

2073

2

Johnny B Goode

25.04 2023 в 01:06

Нямат наяждане кърлежите.

345

1

Джендо Джедев

24.04 2023 в 23:39

Ба си, няма ли край това ком-рашистко котило в тая клета държавица, бе!
 
X

Поръчаното от СССР Септемврийско въстание. Лекция на проф. Вили Лилков