Оказа се, че Делян Добрев е бил съдружник с червен полковник

OFFNews 28 септември 2017 в 16:09 20000 3

Сайтът "Биволъ" излови в лъжа депутата от ГЕРБ Делян Добрев.

По време на днешното си участие в сутрешния блок на Нова телевизия, в което той трябваше да обяснява за приятелско-роднинските назначения в община Хасково, бившият икономически министър в кабинета Борисов-1 заяви, че съпругът на негова братовчедка Даниел Гаргов има само косвено участие във фирмата "Еко Традекс груп", която печели общински поръчки за милиони левове.

"Даниел Гаргов в споменатата фирма, в нея неговото участие е косвено. Той има участие в една фирма, която в друга фирма, която в трета фирма и във въпросната Еко Традекс Груп третата фирма има 20% участие. А мажоритарен акционер знаете ли кой е? Много интересно, че БСП тук буквално си вкарват автогол, нон стоп си вкарват автогол. Мажоритарният собственик е червеният полковник Величко Минев. Той е менторът на покойния социалист Димчо Михалевски", каза Добрев.

Справка на "Биволъ" обаче показва, че процентите на собствеността са съвсем различни и Величко Минев не е мажоритарен акционер в „Еко Традекс Груп“.

Освен това заклейменият като "червен полковник" Величко Минев се оказа бивш съдружник на Делян Добрев. Двамата са били ортаци във фирмата „Форуком Фонд Имоти“.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

12192

1

Stoyan Georgiev

28.09 2017 в 16:20

Тука Делянчо вече се надцени...
Сега наред е Бойко...
Нещо за останалите Делянчовци във всеки областен град ?
 
X

Топлофикация подари 200 милиона на Ковачки