ПП издига Кристиян Иванчов за кмет на Кюстендил

OFFNews 18 септември 2023 в 10:46 1773 0

Кристиян Иванчов

Снимка ПП-пресцентър

Кристиян Иванчов

Кристиян Иванчов е кандидатурата за кмет на Кюстендил на „Продължаваме промяната – Демократична България“, бе обявено на специално събитие в града.

Гости на официалното представяне бяха зам.-председателят на Народното събрание – Никола Минчев, народният представител от МИР Кюстендил Георги Стамов, областният управител на София – Вяра Тотева, кандидатът за кмет на Благоевград от коалицията Методи Байкушев, областният координатор на „Продължаваме промяната“ за Кюстендил Любомир Терзийски, членовете на местната организация „Промени Кюстендил“.

На събитието присъстваха още кандидати за общински съветници от коалицията, кандидати за кметове на малките населени места в общината и кандидат-кметове за останалите общини в кюстендилска област, както и множество граждани и симпатизанти.

Кандидатурата на Кристиян Иванчов за кмет на Кюстендил от „Продължаваме промяната – Демократична България“ бе обявена от народния представител от МИР Кюстендил – Георги Стамов:

„Кристиян Иванчов стана част от „Продължаваме промяната“ преди повече от година – беше, и е, неизменна част от нея. Той има качествата да бъде лидер, които е трупал през годините и е доказал, че може да работи в екип. Кристиян постоянно е с нас, постоянно е сред хората. С него сме дискутирали много относно развитието на Кюстендил, а през последните две кампании за парламентарни избори, когато беше кандидат за народен представител, сме прекарвали заедно 24 часа в денонощието, работейки и обсъждайки, какво може да бъде направено, за да живеят по-добре хората. Стигнахме до заключението, че трябва да променим нещо. Точно в тези разговори се зароди и идеята той да бъде нашият кандидат“, каза при представянето на кандидатурата на Кристиян Иванчов народният представител от МИР Кюстендил Георги Стамов.

Кристиян Иванчов е роден и израснал в Кюстендил. Завършва средното си образование в професионалната гимназия по туризъм в града. Магистър е по право. Той започва своята кариера в банковата сфера, където трупа дългогодишен опит. По-късно стартира своя компания и се утвърждава като успешен бизнесмен в сферата на туризма.

Иванчов работи отдадено в двете кампании за парламентарните избори през октомври 2022 и през април 2023 г., когато е кандидат за народен представител от листата на „Продължаваме промяната“ за Кюстендил, а от юли 2023 г. е заместник областен управител на Област Кюстендил - и в краткото време, в което изпълнява длъжността показва как трябва да се работи за решаване на проблемите и осигуряване на по-добрите условия на живот на жителите на областта.
По време на официалното представяне пълната подкрепа за кандидатурата на Иванчов от страна на „Продължаваме промяната – Демократична България“ изрази зам.-председателят на Народното събрание Никола Минчев: „Кристиян има нашата политическа подкрепа – на всички от „Продължаваме промяната“ и „Демократична България“, които заставаме зад него. Но най-важното – той има качествата, има и възможността, да убеди кюстендилци, че той е подходящият бъдещ кмет на града – и ще бъде. Успех, Кристияне, имаш подкрепата на всички нас!“, каза Минчев.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Поръчаното от СССР Септемврийско въстание. Лекция на проф. Вили Лилков