Симеонов: Елена Йончева никога не доказва твърденията си

OFFNews 06 октомври 2017 в 09:29 5159 0

Няма никакъв "кумгейт", това не е дневният ред на обществото. Когато се смени властта у нас, веднага се сменят кадрите. А в България трудно се създават кадри. 

Не всички хора в провинцията имат капацитет да поемат ръководни длъжности, заяви вицепремиерът Валери Симеонов по Нова тв. Опитите за назначаване на хора само с политическа кариера на властови позиции продължава 27 години. За съжаление и сега също, каза още той. 

„Опитите за използване на властта като място за пансион на политически калинки за съжаление не са прекратени. Тези назначения са практика, убеден е Симеонов. 

По думите му хората не трябва да се съдят по това дали са роднини на някого, а дали са професионалисти и си вършат работата. 

Елена Йончева е известна с това, че никога не доказва твърденията си, както стана с границата. Лъга и когато я дадох на прокуратурата – млъкна. Не искам да говорим пак за нея”, заяви Валери Симеонов, допълвайки, че темата около Делян Добрев и роднинските назначения в Община Хасково вече е "претоплена манджа”. 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Най-близкият съратник на Стивън Хокинг проф. Томас Хертог е в подкаста на OFFNews