''Синя България'' кани ВМРО да се обединят, но без ченгетата и евразийците

OFFNews 19 април 2024 в 15:26 3142 3

Синя България

Снимка FB - SinyaBG

Синя България кани ВМРО да се обединят в общ политически съюз

"Синя България" кани ВМРО-БНД да се обединят в общ политически съюз, но без "ченгета, доносници и евразийски зависимости".

В "Синя България" влизат партията на Петър Москов "КОД", Български демократически форум (партията - идеен приемник на Съюза на българските национални легиони), Движение Демократично действие - Д3, НДСВ, Българска нова демокрация, Движение "България на гражданите" и "Консервативна България" (бившия НФСБ).

В писмо до Националния изпълнителен съвет, членовете и симпатизантите на ВМРО-БНД "Синя България" заявява, че целта е да се обединят "всички десни, консервативни, изразяващи убеденост в европейската принадлежност на България партии и граждански организации - в силна изборна алтернатива на левите либерални формации".

"Проследихме с огромна изненада процеса, в който част от ръководството на ВМРО водеше разговори за вашето включване в леви политически коалиции. Изразяваме недоумението си от това партия член на ЕКР да приеме възможността за коалиция с идеологически деривати на бившата комунистическа партия. Партия, която по коминтерновска заръка отрови насилствено десетки хиляди българи с инженерния си проект за създаване на македонска нация. Вие знаете основното различие между нас – обвързаността на част от ръководството ви с бившата ДС, червената олигархия и режима на Путин. Ако намерите сила да премахнете тази зависимост, можем рамо до рамо да водим битката за нещата, в които вярваме. Освободете се от ченгета, доносници и евразийски зависимости и нека бъдем заедно за силна България" - призовават от политическия съюз.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

-10000

3

Тази новина много ми харесва. ндсв, вмро, воля и т.н.

2005

2

новпрофил

19.04 2024 в 16:14

Значи няма да стане. В четата на шкембе войвода няма други, освен изброените.

1005

1

Диоген

19.04 2024 в 15:54

браво лили,браво вилков
хайде доразедини десните ,пък после защо много хора не ти вярват.
май нещата отиват да си пристанал на бацето ти банкянски.
 
X

Топлофикация подари 200 милиона на Ковачки