Татяна Дончева: Няма да робуваме на доктрините за ляво и дясно

OFFNews 10 септември 2014 в 14:56 1644 2

Татяна Дончева

Няма да робуваме на традиционните доктрини за ляво и дясно, обяви лидерът на "Движение 21" Татяна Дончева при откриването на предизборната кампания на политическата формация днес.

Слоганът на партията е "Внимавай в малкия текст". 

"Внимавайте в малкия текст. Всички, които са потребители на банки, на мобилни оператори, на електроуреди и всякакви други услуги, знаят, че дяволът е заложен в малкия текст и в детайла. Затова гледайте малкия текст", призова Дончева.

По думите й "Движение 21" е самосъздала се политическа формация за разлика от генните проекти на големите олигарси.

"Ние не сме ничия реплика, ние сме автентични хора. Всички са недоволни от ситуацията в страната, но малцина искат да направят промяната. Много хора искат някой друг да направи промяната. Ние сме хората, които искат да направят промяната. Ние знаем, че да се обича партията с главно П не и не може да бъда професия. Трябва да се работи", обяви още лидерът на партията.

Един от основен приоритет на "Движение 21" ще е да спре партийните назначения в държавната администрация.

"Ние не сме заразени с пороците на съществуващата политическа система - корупция и безкраен клиентелизъм, безкраен и повсеместен конфликт на интереси, назначаване на роднини, баджанаци, шуренайки и прочие хора там.

Ние сме хора професионалисти в своите области, които партиите не забелязват, да не кажа - никога не ги ползват, никога не ги питат, никога не ги привличат. Ние сме заложили в това начинание своята лична репутация, не се крием зад табели на партии. Ние не пишем опорни точки и тирета, родени в ПР агенции", каза още Татяна Дончева. 

Икономистът Стоян Александров, който е водач на листа на движението, призна, че трудно се е съгласил отново да влезе в политиката. Той призна още, че вече не е сигурен дали иска децата му да се върнат от Англия в България.

На откриването на предизборната кампания на "Движение 21" присъстваха актьорът Христо Гърбов и председателят на Федерацията по баскетбол Георги Глушков. Тяхното присъствие доказва, че гоним шампионски цели, уточни лидерът на партията.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!