Трифонов отказа на Нинова: Стоим от двата бряга на реката

OFFNews 19 януари 2021 в 17:52 6331 1

Телевизионният водещ и лидер на партията "Има такъв народ" Слави Трифонов отговори на Корнелия Нинова, която по-рано днес го покани заедно с Мая Манолова на срещи за честен вот. 

В профила си във Фейсбук Трифонов написа:

Мила ми, госпожо Нинова, Бойко Борисов управлява от 2009 г. Вие имахте на разположение 11 години да направите много за честността на изборите, тъй като бяхте вътре в Парламента. Но вие не направихте нищо, защото сте част от статуквото.


Той добавя, че Нинова му прилича на "котарака Леополд от едно руско анимационно филмче, който казваше: "Ребята, давайте жить дружно!" На вас няма нужда да ви го превеждам, но въпреки всичко ще ви го преведа: "Момчета, нека да живеем задружно".

"Г-жо Нинова, мисля че ви е малко късно да бъдете котарака Леополд. Вие отдавна сте си избрали да бъдете от другата страна. С вас, г-жо Нинова, стоим от двата бряга на реката", заявява лидерът на "Има такъв народ".

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

3162

1

Grigor Arssov

19.01 2021 в 21:16

ПАТЕРИЧКОВ.. .А събуди се!!!!!
Стига играйте с патериците Му...
Правителство може да има или около ГЕРП или около БСП...
Не се ли обедините около най голямата опозиционна партия в случая БСП (добра или лоша), която е единствена партия способна да гътне TYЛУПА, ще му хапнете маркуча...
Нужен е ОБЩ ФРОНТ около БСП!
Тоя ПЕЗЕВЕНК много ви обича разединени и така се крепи 11 год.
Не разпиляване на гласовете по малките партийки, а обединението с една по голяма партия може да гътне ШАЙКАТА С БАЙ TYЛУП...в случая това е БСП...иначе Тиквун ще е вечен!!!
Не забравяйте, че ОБЕДИНЕНИЕТО на комунисти и антикомунисти успя да неутрализира дори и Хитлер!!!