Васил Терзиев на форума Digital Trends 2023

Тазгодишното издание на събитието ще бъде открито от министъра на финансите Асен Василев и събира представители нa Amazon, Google, Rakuten Viber и други лидери в ИТ сектора

OFFNews 07 ноември 2023 в 07:24 1175 0

Васил Терзиев

Снимка

Васил Терзиев

Новата трансформация, към която развитието на изкуственият интелект насочва бизнеса, е фокус на новото издание на форума Digital Trends 2023.

Събитието е в Sofia Event Center и събира лектори от най-големите компании на глобално и местно ниво, сред които Amazon Web Services (AWS), Google Cloud, Accenture, FIFA, Rakuten Viber, Payhawk, tbi bank, ОББ, Seedblink, Eleven, Dreamix, Kaizen Gaming, Amusnet, Flutter, Telepoint.

Старт в 9:00 часа ще даде журналистът на bTV Светослав Иванов, който е водещ на събитието.

В началото на форума министърът на финансите Асен Василев и предприемачът, технологичен инвеститор и ментор на стартиращи компании Васил Терзиев, избран за нов кмет на столицата, ще направят своите обръщения към технологичната общност у нас.

Сред специалните гости на събитието е главният кореспондент за Европа на глобалната медийна организация POLITICO Матю Карнинчниг, който ще направи дисекция на стратегията на ЕС за привличането на инвестиции от някои от най-големите производители в света на най-горещата стока – микрочиповете.

Събитието е организирано за поредна година от Sportal.bg и Profit.bg, които са част от водещата швейцарска медийна група Ringier.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови