''Водата е кристално чиста'': Министърът на туризма Зарица Динкова влезе със сина си в Черно море

Динкова призова българите да летуват на нашето Черноморие

OFFNews 02 юли 2023 в 14:05 7798 1

Зарица Динкова

Снимка Facebook / Зарица Динкова

Зарица Динкова

Министърът на туризма Зарица Динкова влезе в морето край Варна и след това край Бургас и показа, че водата е чиста, а туристите не трябва да се притесняват, съобщи TravelNews.

Динкова влезе със сина си и заяви, че "водата е кристално чиста и е проверена". Тя призова българите и чужденците да изберат Българското Черноморие за лятната си ваканция.

"Морето ни е чисто и ние трябва да защитим България като дестинация. Нека не позволяваме тази кална хибридна кампания за замърсяване на българското море да вреди на стотици хиляди български семейства и бизнеси, които работят по курортите, рискуват и влагат инвестиции", каза Зарица Динкова.

Всички отговорни институции в България работят в екип и се разчита само на проверена и сигурна информация, хората трябва да бъдат спокойни. "Никога не бих изложила на риск нечие дете и чието и да е здраве", каза Динкова.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

8959

1

Станчо Панса

02.07 2023 в 15:31

Ама вие май въобще не разбирате, че проблема не е някакъв язовир на 400 километра от тук. Проблема е в презастрояването, ниското качество на услугите и високите цени. Язовира просто е отблъснал още 5-10 хиляди летовници, които са се колебаели дали да отидат в Гърция или Турция, или все пак да пробват БГ черноморието. И без взривени язовири българското черноморие в голямата си част е леш.
 
X

Граждански активист в политиката