Зарков: Референдумът на БСП против джендъра е глупост, няма да се подпиша

OFFNews 07 май 2023 в 20:58 4853 4

Крум Зарков

Снимка БГНЕС

Крум Зарков

Референдумът на БСП против "джендър идеологията" е глупост, под която няма да се подпиша, заяви пред bTV служебният министър на правосъдието Крум Зарков.

Аз имам две деца. Едното е на 5 и ходи на детска градина. Другото е на 10 и е в трети клас. Не съм видял някой да им казва, че трябва да си сменят пола. Не съм видял трета тоалетна. Не съм видял някой да им казва, че ще арестуват родителите, ако не им дадат шоколад. Това са неща, които не съществуват. И аз нямам никакво намерение да им обръщам внимание, заяви Зарков.

Ние инициирахме провеждане на референдум със следния въпрос: „Подкрепяте ли въвеждане на забрана за обучение, възпитание и пропаганда, свързани с промяна на пола и с концепции за друг пол, различен от мъжки и женски, сред деца и ученици в образователната система на България?“. Оставаме постоянни в нашата позиция, че не бихме искали да се допуска джендър идеология в училищата и сред деца - заяви на 26 април на пресконференция в Народното събрание председателят на БСП Корнелия Нинова.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

10298

4

AntiZ

08.05 2023 в 12:05

И пак опираме до образование. Когато даскала е с промит мозък, защото родителите и пра-родиъелите му са били "активни борци против фашизЪма и капитализЪма" а той 30 години е облъчван от чалгари от екрана, няма как тоя да не нанесе огромни вреди на децата. И да, с такива са пълни училищата и университетите. И тогава ще ти говорят глупости за джендъри и сороси и ще гласуват за еднокнижници и ще мразят умното, красивото и кадърното. Примери да искаш!

12078

3

edin slep

08.05 2023 в 01:54

Аргументите на Курнелия Нинова са меко казано идиотски - като кажеш (истината), че има хора които се раждат мъже и вместо жени харесват други мъже, жени които харесват други жени, че има такива които дори си сменят пола, това знание не води до това, че и ти ще си смениш пола.

Все едно да кажеш - има крадци, значи и ти да тръгнеш да крадеш или има убийци, значи и ти да тръгнеш да убиваш.

Моята щерка е първи клас, децата си учат стихчета, песнички и никой не ги занимава с каквото и да било нито в градината, нито в училище. Пък ако не им кажат - аз ще и кажа, че има такива хора.

1220

2

хr4

07.05 2023 в 22:29

***нела започва все повече да прилича на коцето късопишков-разчита на най-големите маргинали да И подпират местенцето в Парламента.

10298

1

AntiZ

07.05 2023 в 22:24

Бавно и мъчително се излиза от кожата на комунист от БКП и се влиза в кожата на "модерен ляв". Учи се от курнела, младежо! Твоята селска пръчка от село крушовица, изпрати и изучи отрочето си Рафаел (нямат роднинска връзка с Рафаело) чак в гнилата Хамерика! Което не пречи това Българско чер(вено)ношарено говедо да е пръв антиджендър на републиката! Ама колко пъти се кри под полата и, а? Не ти е било лесно, бля...:/

 
X

Поръчаното от СССР Септемврийско въстание. Лекция на проф. Вили Лилков