Жената до Бареков: Приятелите ми не смеят да се снимат с мен

ОFFNews 16 юли 2015 в 19:40 160033 13

Мария Календерска.

Приятелите на Мария Календерска, жената до Бареков, не смеят вече да се снимат с нея, защото ги заплашва линч, ако ги видят заедно, това съобщи самата Календерска пред bTV.

Тя даде пример с неин приятел, който в момента е кандидат за кмет от Реформаторския блок, с който се видели тези дни, но бил притеснен от това. Същото важи и за нейни приятели от Протестна мрежа. 

Тя се обяви "за" намалянето на партийните субсидии на 1 лв. за получен глас, но това никога няма да мине, тъй като ГЕРБ са основните облагодетелстващи се от тях, като от 2009 г. до 2013 г. са получили 80 милиона лв., а РБ 13 милиона.  

Според нея Цветан Василев не е спонсорирал ББЦ, а дори да е - сумата са равнява на "дребна мушичка" в сравнение с раздадените на други хора и места пари. Тя защити и Бареков, като каза, че той вече не може да служи за изкупителна жертва на целия политически елит, който е създал и развивал КТБ в разстояние на 2 правителства.

Календерска заяви, че се бори за кмет на София, защото иска да разбие хегемонията на ГЕРБ. Тя е притеснена, че цели улици ще останат без дървета, на чийто места ще бъдат засадени магнолии, а на 8 емблематични места в столицата - включително и на книжния пазар - ще бъдат сложени кафенета.

Тя е категорична, че Фандъкова не решава ромския проблем, защото се интересува от гласовете им. 

„Каварна успя вече да се справи с циганските гета. Ако в София има кмет, който не се интересува от циганските гласове, половината от проблема щеше да е решен. Цонко Цонев (кметът на Каварна) е успял с желание да се справи”, коментира жената до Бареков.



Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

 
X

Поръчаното от СССР Септемврийско въстание. Лекция на проф. Вили Лилков