Адвокат прогнозира оттеглянето на Тръмп заради секс скандал

Порно актриса предупреди президента: Знам, че не вярваш в климатичните промени, но се задава буря, бейби

OFFNews 06 май 2018 в 16:24 12983 0

Адвокат прогнозира оттеглянето на Тръмп заради секс скандал

Американската порноактриса Сторми Даниълс, която твърди, че е имала връзка с Доналд Тръмп, за която ѝ било платено да мълчи, изненадващо се появи в US телевизионно шоу и изигра себе си в скеч, съобщава БТА.

В тв предаването „Събота вечер на живо“ Сторми Даниълс, чието истинско име е Стефани Клифорд, предупреждава Тръмп: „Знам, че не вярваш в климатичните промени, но се задава се буря, бейби“.

В шоуто Тръмп е изигран от актьора Алек Болдуин, а актьорът Бен Стилър се превъплъщава в образа на личния адвокат на Тръмп - Майкъл Коен, за когото се твърди, че платил на Сторми Даниълс $130 000, за да си мълчи за връзката с Тръмп, посочва Ройтерс.

В скеча Тръмп слуша разговор между порноактрисата и адвоката, но накрая се намесва и подхваща директен диалог със Сторми Даниълс.

„Какво искаш за всичко това, за да се разкараш?, пита той. „Оставка", отговаря в скеча Сторми.

Болдуин в ролята на Тръмп обаче упорства: „Разреших кризата между Северна и Южна Корея, защо да не мога да разреша и това?“, на което Клифорд му отвръща, че е прекалено късно. „Знам, че не вярваш в климатичните промени, но се задава буря, бейби“, допълва тя, с което скечът приключва.

"В края на краищата, той ще бъде принуден да се оттегли". Така адвокатът на актрисата Майкъл Авенати коментира новият скандал около американския президент. 

Цитиран от Гардиън той заявява, че са събрани "прекалено много доказателства" по случая, които вероятно биха довели до предсрочно приключване на мандата на американския президент. Пред изданието Авенати заявява, че случаят вероятно няма да доведе до стартиране на процедура по импийчмънт, но със сигурност Тръмп щял да се оттегли сам. 

"Наяве ще излязат сериозни доказателства, а когато американците разберат какво се е случило, ще бъдат отвратени от поведението на г-н Тръмпи и това ще доведе до сериозни последствие", коментира още адвокатът. 

Това не е първият случай, в който името на американския президент е замесено в подобна афера. 

През януари друга порно звезда - Алана Евънс, разказа за инцидент от 2006 г. по време на турнир по голф. Тогава настоящият американски президент я поканил в хотелската си стая, пише "Гардиън", като цитира "The Daly Beast". Там той бил със Стефани Клифърд. Има и трета порно актриса, която отправя подобни обвинения срещу Тръмп - Джесика Дрейк. 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Топлофикация подари 200 милиона на Ковачки