Полицаите намерили Шиниъд О'Конър мъртва в дома й след сигнал на спешния телефон

OFFNews 27 юли 2023 в 14:25 7083 1

Шиниъд

Снимка Интернет

Шиниъд О'Конър

Ирландската певица Шиниъд О'Kонър е била открита неконтактна в дома си в Югоизточен Лондон. Пристигналите на място екипи на полицията само констатирали смъртта ѝ.

Това съобщиха органите на реда в британската столица ден след кончината на звездата на световната поп сцена, съобщава "Дейли мейл".

"Сигналът на спешния телефон е бил подаден в 11:18 ч. в сряда. В него се съобщавало за жена, открита в жилището ѝ, когато вече била напълно неконтактна", поясняват от полицията. И добавят, че случилото се не се разглежда като "подозрително".

Униформените уверяват, че близките на О'Конър са били уведомени незабавно за смъртта ѝ.

Певицата заживя в Лондон от началото на юли и определи града като свой дом. В последното си видео, споделено с почитателите ѝ в социалните мрежи, звездата разкри, че пише нови песни.

Шиниъд се бореше с психическо разстройство. Преди година и половина тя загуби 17-годишния си син Шейн, който се самоуби.

Едно от последните неща, които тя написа в социалните мрежи, беше:

"Оттогава живея като немъртво нощно същество. Той беше любовта на живота ми, светлината на моята душа."

Още един цитат от Шиниъд О'Конър:

"Не съм поп звезда. Аз съм просто тревожна душа, която има нужда да крещи в микрофони от време на време. Нямам нужда да съм номер едно. Не искам да бъда харесвана. Просто трябваше да си плащам разходите, да споделям разни насъбрали се в мен неща и да не правя компромиси, нито да ставам духовна проститутка."

В автобиографичната си книга "Моите спомени" Шиниъд О’Конър разказва болезнената история на детството си в разбито и изпълнено с насилие семейство. Вдъхновена от плочите на Боб Дилън, тя намира убежище в музиката. Шиниъд си припомня първите опити с местни ирландски банди, завършването на първия си албум, когато е бременна в осмия месец, и разбира се – постигането на невероятна популярност с кавъра на песента на Принс "Нищо не може да се сравни с теб". 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

135

1

Far Rider

27.07 2023 в 18:53

И добавят, че случилото се не се разглежда като "подозрително". Ама разбира се. След такива дози от алкохол и дрога нищо не е подозрително. И да е чак звезда... Самата тя казва: Просто трябваше да си плащам разходите, просто тревожна душа, която има нужда да крещи в микрофони от време на време.
 
X

Поръчаното от СССР Септемврийско въстание. Лекция на проф. Вили Лилков