Родители откриха отвлеченото си дете 32 години по-късно

OFFNews 19 май 2020 в 13:59 5969 0

Китайска двойка, чийто син бил отвлечен през 1988 година, се събра с детето си 32 години по-късно.

Двегодишният Мао Ин бил отвлечен, когато баща му спрял, за да вземе вода за детето, по пътя от детската ясла в град Сиан към вкъщи.

Родителите му претърсили страната, за да го открият, а майка му разпространила повече от 100 000 листовки за издирваното дете.

Семейството се събра отново на полицейска пресконференция в понеделник, а 34-годишният мъж сподели, че планира да прекара време с родителите си. "Бих искал да благодаря на десетките хиляди хора, които ни помогнаха", казва майка му Ли Джинджи.

Как е открит Мао

През април държавната медия съобщава, че полицията получила сигнал за мъж от югозападната провинция Съчуан (на около 1000 км от Сиан), който бил осиновил бебе преди много години. Полицията открила осиновения и направила ДНК тест, който установил, че 34-годишният мъж е изчезналото дете на Мао и Ли Джинджи. Така открила, че 34-годишният Мао Ин - прекръстен на Гу Нингнинг - е изчезналото дете.

Оттам установили, че момченцето е било продадено на бездетна двойка за 6000 юана, или около 690 долара.

Разследването по случая продължава.

Предисторията

Мао Ин е роден на 23 февруари 1986 г. Майка му казва за него, че е бил "много умно, сладко и здраво" бебе. Изчезва на 17 октомври 1988 г. Момчето поискало вода и баща му спрял на път от яслата към дома им. Влезли във фоайето на хотел и докато баща му сипвал вода, детето изчезнало.

Сега мъжът казва, че не е сигурен за бъдещето си, но би прекарал време с родителите си.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови