Русия планира да обвини командващия Черноморския флот в сговор с ВСУ?

Според АТЕШ това действие на Москва ще е допълнително доказателство, че адмирал Виктор Соколов е ликвидиран или тежко ранен

OFFNews 27 септември 2023 в 12:10 6733 6

Соколов

Снимка Груз 200

Адмирал Виктор Соколов

Русия планира да обвини командващия руския Черноморски флот адмирал Виктор Соколов в заговор с украинските въоръжени сили, за да оправдае евентуалното му ликвидиране в резултат на удара по щаба на Черноморския флот в Севастопол.

По данни на партизанското движение АТЕШ, цитирани от УНИАН, е проведена среща на окупационната администрация на Севастопол със службите за сигурност по въпросите на информационната политика.

"(Михаил) Развожаев (губернатор на Севастопол - бел. ред.) донесе заповед от Москва да се разпространи слуха, че командирът на Черноморския флот Соколов се е сговорил с украинските отбранителни сили да унищожат щаба му. Това е направено, според тяхната версия, за да се прикрие фактът на кражба от адмирал Соколов и неговия заместник на хранителни продукти, защото точно по това време при тях е била изпратена проверка. Следователно не може да има никакви загуби в резултат на удара", твърдят от "АТЕШ".

Отбелязва се, че тези действия на окупаторите са още едно доказателство, че командир Соколов е ликвидиран или тежко ранен. Вчерашната виртуална поява на Соколов на среща с руския министър на отбраната Сергей Шойгу също поражда съмнения, че видеото излъчва действителния адмирал Соколов, а не негов стар запис.

Както пишат партизаните, срещата е насочила вниманието и към укриването на реални данни за военните жертви в резултат на взрива в щаба на руския Черноморски флот.

В същото време, според АТЕШ, след инцидента в близост до щаба е имало поне 25 линейки, които са изнасяли чували с трупове на загинали.

"Много жители на Севастопол са станали свидетели на това, така че няма да могат да скрият реалната ситуация", се казва в доклада.

На 25 септември Силите за специални операции на Украйна публикуваха актуализирана информация за загубите на окупаторите в резултат на разрушаването на щаба на руския Черноморски флот. Появи се информация за ликвидирането на командира на руския Черноморски флот.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

22548

6

dolivo

27.09 2023 в 16:28

Хехе, бития бит,, е....., е....

А умрелия осъден

Мъртви души в нов прочит!

12407

5

Bad Horse

27.09 2023 в 15:18

Всички от горе до долу в управлението на тази "държава" са чужди агенти. В смисъл, че работят против Русия. Въпрос на шанс е, кои от тях са платени от вън за това, което вършат.

Но и Запада, и Китай, и всички които не искат силна Русия, са супер щастливи че Путин кликата му са на власт се молят да се задържи по-дълго.

9347

4

Анализи

27.09 2023 в 14:36

Така правят и в Северна Корея. И русия ми била държава, отврат.

2099

3

Mateevk

27.09 2023 в 13:34

Някои от изгледалите записа с живия адмирал твърдят, че той е от началото на септември, защото на съвещанието Шойгу говори за неща, случили са в края на август и началото на този месец. Но ще видим кой жив, кой умрял и кой лъгал. Глупаво е обаче да обвиняваме в лъжа украинците или руснаците, когато обявят някой за мъртъв. Те разчитат в крайна сметка на разузнаване и понякога смесват желанията с фактите. Така беше и с обявената от руснаците смърт на Залужни. Но става лъжа, ако следват "опровержения" като това видео, които още повече засилват съмненията.

723

2

user4eto

27.09 2023 в 13:07

Ще го обвинят посмъртно. Диваци!

12078

1

edin slep

27.09 2023 в 12:40

В случая вярвам на татарите, а не на диваците от Северна Азия.

Злоупотребите в руската армия са от време оно, някога Толстой като журналист пише статии за снабдяването на руската армия през войната от 1877-78 година, което е било смешно. Добре че ние сме хранели освободителите.
 
X

Мистерии в Хераклея Синтика