Супер отстъпки на Смарт часовници SAMSUNG от Vivacom

OFFNews 17 април 2024 в 14:27 1165 0

час
Часовник.

Vivacom предлага на клиентите отстъпки до 200 лева на избрани смарт часовници SAMSUNG онлайн и в търговската мрежа до края на април. Сред предложенията попада Galaxy Watch 6 Classic, който идва в два размера – 43mm и 47mm с включена каишка. Устройствата разполагат с бърз процесор, подобрен живот на батерията и голям, ярък екран с намалени рамки. Отстъпката важи с планове Unlimited 10/100/300 и Unlimited MAX в брой и на лизинг за 24 месеца при закупуване на устройството.

Двата модела Samsung Galaxy Watch6 Classic притежават всичко нужно от един смарт часовник – удобен и стилен дизайн, дълъг живот на батерията, отлична система за проследяване на здравните показатели и богато разнообразие от режими за тренировка. Моделите са със здрави рамки от неръждаема стомана, както и със сапфирен кристал, покриващ дисплея.
Galaxy Watch6 Classic 43mm е с ярък 1,3-инчов AMOLED дисплей с резолюция 432х432 пиксела, който позволява безпроблемно ползване дори и в най-слънчевите дни. За удобната му употреба допринася теглото от 52 грама, както и силиконовата му каишка, която може да се сменя в различни цветове, според предпочитанията на потребителя.

Galaxy Watch6 Classic 47mm е по-голям и тежи със 7 грама повече, но е също толкова компактен. Той разполага с 1,5-инчов AMOLED екран с резолюция 480х480 пиксела, който показва повече информация от 43-милиметровия вариант.

Смарт часовниците разчитат на бързия чипсет Exynos W930 и разполагат с 2GB RAM и 16GB памет за приложения. Благодарение на LTE технологията, с двете устройства могат да бъдат провеждани разговори, да се изпращат съобщения, а също и да се стриймва музика. Моделите имат надеждна батерия, която издържа до 40 часа с едно зареждане и може да бъде заредена до 45% само за 30 минути.

И двата модела могат да бъдат сдвоени със Samsung смартфон за безпроблемно заснемане на селфита, единствено чрез докосването на един бутон, а също и за лесно проследяване на тренировките и здравните показататели. Смарт часовниците имат функционалности за наблюдение на съня, сърдечната дейност, кръвното налягане, различните фази на сън и др. Те са отличен аксесоар за хората, които тренират, защото могат да проследяват над 90 вида тренировки, включително и ежедневната активност и напредъка за постигане на оптимална форма.

Виж още за:
Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Топлофикация подари 200 милиона на Ковачки