''Рецидивист с психични отклонения''. Диана Димитрова иска да съди Юлиан Вергов

OFFNews 15 март 2023 в 14:23 5682 4

Фейсбук/Диана Димитрова

Снимка Фейсбук/Диана Димитрова

Фейсбук/Диана Димитрова

Диана Димитрова обяви, че ще съди Юлиан Вергов. По-рано днес той наруши дългото си мълчание и разпространи своя позиция до медиите, в която казва, че никога не я е удрял и че досега е мълчал в името на близките си.

Вергов твърди, че Диана Димитрова е изпращала текстови и гласови съобщения на дъщеря му каквито "никой родител не би искал да види в телефона на 15-годишното си дете".

"По-голяма гнусотия и абсурд в последните три месеца не бях чувала по мой адрес и е тъжно, че един рецидивист с психични отклонения е на свобода. А още по-тъжно е, че е толкова добре ''пазен'' от закона", отговори днес Димитрова във Фейсбук.

На 28 ноември миналата година актрисата от сериала "Откраднат живот" Диана Димитрова разказа за насилие по време на снимки, като впоследствие намекна, че обвиненията ѝ са насочени към екранния ѝ партньор Юлиан Вергов. На 20 декември тя даде показания по случая пред СДВР.

На 1 март Софийска районна прокуратура (СРП) е отказала да образува дело за насилие по жалбата ѝ, съобщи актрисата вчера. Адвокатът на актрисата Антон Станков заяви, че тя най-вероятно ще обжалва решението, а от защитата на Вергов обявиха, че актьорът обмисля да я съди за клевета.

Публикуваме без редакторска намеса днешната реакция на Диана Димитрова: 

"Официално искам да кажа, че ще съдя лицето Юлиан Вергов за клевета след изказванията му днес. По-голяма гнусотия и абсурд в последните три месеца не бях чувала по мой адрес и е тъжно, че един рецидивист с психични отклонения е на свобода. А още по-тъжно е, че е толкова добре ''пазен'' от закона. Когато гостувах в ''120 минути'' споделих, че той ме свърза и попита дали ще отида на лична среща с дете на около 13 години в дома на колега актьор. Това се случи няколко месеца след побоя през 2017г. Отидох. Подарих й две от детските книги, които съм рисувала. И това има как да се докаже. Ако аз съм това, което той се опитва да ме изкара днес, защо ме праща при дете? Всеки нормален човек би се усъмнил в грозните му думи. Когато човек е открит и невинен излиза и се защитава, а не мълчи толкова месеци. Аз нямам какво да крия. Цветя ще има за моята майка, която от 25 години живее в друга държава и проля толкова сълзи, заради един изрод."

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

-529

4

6екеr4о

15.03 2023 в 17:08

Кой прав, кой крив, ще се изясни в съда, въпреки че и там не се търси абсолютната истина, такава няма, а се търси формалната такава, това, което е събрано между кориците на делото.
Но много ми се иска да информирам уважаемата аудитория, че адвокатът на "пострадалата", бивш правосъден министър, беше поискал по една преписка в КЗК 209 хиляди нови лева адвокатски хонорар. Всеки може сам да се убеди, актовете на комисията са публични, качени са на нейния сайт.
Е, преписката не бе решена в негова полза, но самата му персона ми се струва, че е категорична индикация за посоката на случващото се...

14469

3

случайно прочетох

15.03 2023 в 16:11

Не приемам и не оправдавам никаква форма на насилие.

Имам, обаче въпроси: Защо след 5 години? Защо в медиите? Защо с епитети?
Надявам се да се съдят и съдът да се произнесе кой е насилникът в случая и да го накаже!

3767

2

Име на профила

15.03 2023 в 14:52

Аз не съм. Щом двете страни си противоречат, и то публично - наистина да се реши в съда.

Тя и Амбър Хърд твърдеше, че Джони Деп я е малтретирал, но в съда стана ясно, че въпреки неговите демони всъщност тя му е причинявала куп вреди, включително откъснат пръст в пристъп на ярост.

Аз няма да отстъпя от предишната си позиция - виновната страна трябва да понесе някакви последствия, независимо дали е Вергов или тази жена.

900

1

Маги Стралска

15.03 2023 в 14:47

раздвоена съм....

 
X

Поръчаното от СССР Септемврийско въстание. Лекция на проф. Вили Лилков