Григор Димитров и компания ни честитиха Нова година

OFFNews 01 януари 2020 в 09:36 3859 0

Отборът на България за турнира по тенис ATP Cup в Сидни използва социалните мрежи, за да ни честити Новата 2020 година.

Първата ни ракета Григор Димитров, Александър Лазаров, Димитър Кузманов, Адриан Андреев, Александър Донски и Алгис Христов посрещнаха новата година на открито под зарята над австралийския град.

"Здравейте, здравейте, мили хора! Желаем ви Честита Нова година, бъдете здрави и щастливи", обърна се Алгис Христов към всички фенове.

И след като вчера имаха ден за почивка и се забавляваха с гмуркане, Григор Димитров и компания отново се завърнаха на корта, за да продължат с тренировките.

Първият сблъсък на България за ATP Cup ще се проведе на 03.01, а противници ще бъдат Великобритания. Съперниците ни няма да могат да разчитат на най-голямото си име Анди Мъри, тъй като шотландецът все още се възстановява от травма и обяви, че ще пропусне австралийското турне.

Димитър Кузманов излиза на корта в Сидни в 8,30 часа българско време. Кузманов, който е 423-и в световната ранглиста ще играе с родения в Йоханесбург Камерън Нори, който е на 53-о място.

Не по-рано от 10 часа на корта ще излезе и Григор Димитров. 20-ия в света ще има за съперник Даниел Еванс, който в момента е 42-и.

Накрая е мачът на двойки, който би трябвало да е решителен.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови