Серина Уилямс станала сприхава заради новия вирус

OFFNews 21 март 2020 в 14:45 2688 1

Бившата номер 1 в света Серина Уилямс сподели как се чувства заради новия коронавирус, който спря тениса, спорта и живота като цяло. 38-годишната американка се е подложила на период на самоизолация.

Тя планира да остане шест седмица у дома в опит да защити себе си, дъщеря си и близките си, но се бори и със собствената си тревога, като признава, че е станала мнителна и сприхава.

"Бих искала да поговоря за опита ми с новия коронавирус. Всичко започна с "О, това няма как да ми навреди".

Впоследствие Индиън Уелс бе отменен и реакцията ми беше: "Това е странно, но имам малко време за почивка и ще му се насладя". Последваха обаче още и още отмени на турнири и това предизвика тревога у мен. Сега съм социално дистанцирана от известно време, вероятно за две седмици, и всяко незначително нещо ме подлудява.

И под тревога имам предвид, че съм на ръба. Когато някой кихне или се изкашля около мен, се побърквам. Не излизам с никого, и когато казвам с никого, говоря за дъщеря ми. Тя се закашля, аз се ядосах и аз я погледнах гневно. Дадох й онзи гневен "Серина поглед" и впоследствие се натъжих. "Тя добре ли е? Има ли нещо на дъщеря ми? Има ли нещо, което мога да направя?".

Наистина, не знам какво да направя, така че вместо да съм спокойна, аз съм наистина под огромно напрежение и стрес“, разкри тенисистката в набиращата популярност социална мрежа TikTok.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови