Бащата на Цвета Караянчева е починал от COVID-19

OFFNews 02 ноември 2020 в 21:32 5439 0

Снимка Сергей Антонов/OFFNews

Цвета Караянчева

Бащата на председателя на Народното събрание Цвета Караянчева е починал от COVID-19. Това става ясно от публикация на Караянчева във Фейсбук.

"В този тежък за мен и семейството ми момент искам да се обърна с огромно уважение и дълбока благодарност към медиците от МБАЛ Атанас Дафовски в Кърджали и директора на болницата проф. Черкезов, които всеотдайно посвещават всичките си сили в битката за живота и здравето на всеки пациент. Искам специално да благодаря на екипите на Неврологично отделение, Инфекциозно отделение и ОАИЛ, които се грижиха за баща ми", пише Цвета Караянчева.

"Тази битка загубиха, но други ще спечелят. С цената на огромно изтощение, с цената на лични жертви. Както стотици хиляди жертви на COVID-19 по света, и моят баща си отиде без да може да види семейството си, без обичаните хора около себе си. Уверена съм, че медиците, които се опитваха да го спасят, са направили всичко възможно да облекчат последните му мигове на този свят. Поклон пред Вас! Нека никога да не забравяме колко голям е дългът ни към Вашето съсловие", заявява председателят на Народното събрание.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Българският национализъм не може да бъде приятел на Кремъл