Безплатни кардиологични прегледи в "Токуда" на 20 и 27 септември

Вероника Шербанова 19 септември 2013 в 11:24 2762 0

Д-р Валери Гелев
Д-р Валери Гелев

Пациенти с кардиологични проблеми ще могат да се прегледат безплатно в болница "Токуда" в оставащите два петъка на месец септември – 20 и 27 септември.

Безплатните консултации са насочени и към хора от рисковите групи – хора със заседнал начин на живот, наднормено тегло, диабет, високо кръвно налягане.

Прегледите ще се извършват от специалисти от Клиниката по кардиология в "Токуда" със значителен опит в извършването на инвазивни кардиологични процедури, ехография и ритмология.

„Хората с нездравословен начин на живот, изложените на стрес и тези с фамилна обремененост трябва да преглеждат редовно сърцето си, защото най-честите здравословни проблеми за тях възникват в тази област. Това е много важно, особено за пациентите с вече установено високо кръвно налягане”, посочи началникът на Клиниката по кардиология д-р Валери Гелев.

„Профилактиката и навременното диагностициране имат съществена роля за овладяване на по-нататъшните проблеми със сърдечно-съдовата система и избягване на сериозните състояния“, категоричен е той.

Всички, желаещи да се прегледат безплатно, трябва да се запишат предварително на тел.: 02/403 40 00 и 02/403 49 12. Не е необходимо направление от личния лекар. Пациентите с поставена диагноза трябва да носят цялата налична медицинска документация. 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !