Мадона отмени за трети път свой спектакъл, след като падна на сцената

OFFNews 02 март 2020 в 10:30 2945 1

Американската певица Мадона отмени за трети път спектакъла си "Madame X" в Париж, предвиден за неделя вечерта, заради нараняване в коляното, съобщиха организаторите, цитирани от Франс прес. Шоуто трябваше да се проведе в залата на "Гран Рекс".

Мадона изплаши феновете си, като падна на сцената по време на концерт в Париж. След шоуто певицата трябваше да се придвижи с бастун. За инцидента с 61-годишната певица разкриха нейните фенове в Twitter.

Присъстващите на концерта станаха свидетели на това как Мадона се опитва да скочи на стол в края на известната си песен „Vogue“. Но координацията изневерила на певицата и тя не успяла да изпълни движението, и паднала на пода с всичка сила.

Една от танцьорките, която в този момент била наблизо, се опитала да помогне на Мадона да се изправи и да седне, но певицата не успяла да сдържи емоциите си. 

Певицата напоследък се бори с травми на коленете и бедрата и призна, че всеки ден се подлага на шестчасови рехабилитационни процедури.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

1915

1

Читателка

03.03 2023 в 09:29

Кралицата на сцената отдавна не е на 61 - хайде аут синдрома на Баба Лили. Мадона е родена през 1958 година, което означава, че е навършила 64...поне..