Уил Смит и съпругата му всъщност са разделени от 7 години

Въпреки това Джейда Пинкет Смит казва, че двамата "никога няма да се разведат"

OFFNews 12 октомври 2023 в 10:30 2857 0

Уил и Джейда Смит

Снимка Getty Images

Уил и Джейда Смит

Съпругата на Уил Смит разкри, че двамата са разделени от 7 години. Макар двойката да живее отделно, те нямат планове да се развеждат, предаде Би Би Си.

Джейда Пинкет Смит разкри, че двамата актьори са разделени от 2016 г., но не са били готови да потвърдят публично новината преди това. Тя обаче каза, че двамата с Уил Смит "никога няма да се разведат".

52-годишната актриса даде интвервю като част от кампанията преди публикуването на биографичната си книга. "Мисля, че и двамата сякаш все още бяхме заседнали във фантазията си за това какъв според нас трябва да бъде другият човек", коментира Смит.

Миналата година Уил Смит шамароса известния комик Криси Рок по време на церемонията на Оскарите, след като Рок се пошегува със съпругата му, че е плешива. Актрисата страда от алопеция - заболяване, което причинява косопад.

Джейда и Уил Смит се запознават през 1994 г., когато тя се явява на прослушване за шоуто на Уил Смит "Свежият принц от Бел Еър". Женят се през 1997 г. Двамата имат две деца - Джейдън и Уилоу. Уил Смит има и син от първия си брак със Шери Зампино - Трей.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Най-близкият съратник на Стивън Хокинг проф. Томас Хертог е в подкаста на OFFNews