Просякът ''без крака'' от клипа на Динко от Ямбол се отчитал на друг

OFFNews 10 август 2023 в 14:38 6925 2

Снимка Стопкадър

Мнимият просещ инвалид пред хипермаркет в Радва, който бе нападнат от Господин Вълев - по-известен като Динко от Ямбол, през уикенда, се отчитал на друг. 

Това става ясно от съобщение на полицията в Бургас, откъдето обясняват, че е задържан 58-годишен мъж, каращ други трима да просят. 

Именно един от просещите е мъжът, заснет от Динко. В събота Вълев публикува видео в социалните мрежи, на което се вижда как голият до кръста "ловец на мигранти" удря плесница на мъж в инвалидна количка, чиито крака са покрити и това създава внушението, че са ампутирани от коленете надолу.

Няколко дни по-рано Динко е публикувал и друг клип, на който отново е мнимият инвалид. Тогава обаче мъжът е с вързана до тялото ръка, така че да се създаде внушението, че е с ампутиран крайник. 

Днес е задържан бургазлия, който склонявал него и още двама мъже към просия срещу обещание за добри доходи.

Задържаният организирал стройна система, в която всеки от просещите заемал определено място. Единия от тримата – 55-годишен мъж от Ловеч обичайно се представял за инвалид (една ръка или без крака), като най-често просел в Бургас и Равда, понякога и в Созопол.

Другите двама – на 30 и 59 години, просели основно в Пловдив и Варна. Бургазлията, на когото се отчитали, договорил с тримата просещи различно съотношение при разделянето на "печалбата", като подсигурявал и транспорта до "работното им място".

Тримата просещи са разпитани в качеството на пострадали "жертви на трафик". Материалите по случая са докладвани в Бургаска районна прокуратура.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

1241

2

БотоксПутю

10.08 2023 в 21:22

"Няколко дни по-рано Динко е публикувал и друг клип, на който отново е мнимият инвалид. Тогава обаче мъжът е с вързана до тялото ръка, така че да се създаде внушението, че е с ампутиран крайник."

Ямболията знае що за стока е корумпираното МВР ( от собствен опит) и е решил да вземе нещата в " свои ръце".


22548

1

dolivo

10.08 2023 в 16:48

трафик до морето
 
X

Най-близкият съратник на Стивън Хокинг проф. Томас Хертог е в подкаста на OFFNews