Не вярвайте на Пике, призовават близки на Неймар

OFFNews 24 юли 2017 в 14:34 1981 0

Сагата около бъдещето на Неймар няма край. След като снощи съотборникът му в Барселона Жерар Пике качи своя снимка с бразилеца в "Туитър" и написа "Той остава!", близките на бразилеца отново разбуниха духовете.

Приятели на футболиста побързаха да кажат пред спортния гигант "ESPN", че мнението на Пике не отразява действителността и нападателят със сигурност ще стане част от ПСЖ.

"Това не е никакво доказателство. Вече има договорка между Пари Сен Жермен и бащата на футболиста, който е и негов агент", казват близките на Неймар.

Подобна е тезата и на мадридския вестник "Марка", откъдето твърдят, че французите скоро ще счупят трансферния рекорд, плащайки клаузата за откупуване на Ней, който е 222 милиона евро.

Сега всички очакват самия той да направи някакво изказване по темата, а все още не го е сторил и всички са под напрежение.

Междувременно в САЩ, фенове на футбола ще могат да се насладят на супердербито между Реал Мадрид и Барселона на стадион "Хард Рок" в Маями, което ще се играе в ранните часове на 30 юли.

През август пък титаните на испанския футбол ще спорят за Суперкупата на Испания в два мача.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Най-близкият съратник на Стивън Хокинг проф. Томас Хертог е в подкаста на OFFNews