Стилиян Петров призова Касабов да бъде смел срещу "шайката"

OFFNews 25 януари 2024 в 16:15 4783 0

Стилиян

Снимка Принтскрийн

Бившият капитан на националите се надява на прозрачен конгрес

Бившият капитан на националния отбор по футбол Стилиян Петров, който е част от екипа на кандидат-президента на БФС Димитър Бербатов, призова изпълняващия длъжността президент на централата Михаил Касабов да отвори за медиите предстоящия изпълком, за да може обществеността да види как се взимат решенията, касаещи българския футбол.

"След последните събития лъсна истината кои са хората, които стопират процесите за развитието на българския футбол - една малка шайка, обкръжението на Борислав Михайлов, които с всички сили се опитват да спрат легитимния в момента президент Михаил Касабов.

На предстоящия изпълком в петък част от тази шайка ще се опита да смени Михаил Касабов. Призовавам Михаил Касабов да покаже, че в България все още има лидери, които искат да работят за българския футбол, да не се поддава на емоцията, да не се поддава на натиска и да знае, че ние всички сме зад него, както футболната общественост, така и клубовете.

Призовавам Михаил Касабов да отвори изпълкома и да покаже как се взимат решенията за българския футбол, как протича един изпълком. Когато не криеш нищо, може да отвориш заседанието пред медиите и така ще се види от всички как процедира един изпълком.

Г-н Касабов, бъдете силен и не забравяйте, че обществеността и хората, които милеят за българския футбол, са зад вас!", каза Стилиян Петров във видеобръщение в социалните мрежи.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!