В Дунав възмутени от дузпата за Левски, Топчо не мисли за оставка

OFFNews 28 февруари 2017 в 17:47 2401 0

Треньорът на русенския Дунав Веселин Великов прие с ирония отсъдената дузпа срещу неговия тим в мача срещу Левски в Разград.

Русенци водеха с 2:1, но "сините" стигнаха до изравнителен гол в 55-ата минута, когато Роман Прохазка вкара за 2:2 от 11-те метра. Наказателният удар беше отсъден за игра с ръка в наказателното поле.

"Гледахме дузпата за Левски в съблекалнята. Чист фаул в нападание. Едни са правилата за Дунав, други - за Левски. Дойдоха и преди първенството ни казаха правилата, но те явно не важат за всички. Щом сме 6-ти, значи заслужаваме да сме в шестицата.

Слаб-неслаб, това е Левски. Тези момчета трябва да знаят, че носят синята фланелка. Заедно с ЦСКА и Лудогорец са трите най-добри отбора в България", каза Великов.

"Нормално е да има напрежение в Левски, но това не трябва да дава отражение на отбора. Нямаме дълбочина в състава. Днес на пейката имаше доста юноши, които са бъдещето на Левски. На нас сега ни трябват играчи, които знаят как се печелят битки. Покрай такива футболисти израстват младите таланти", коментира пък треньорът на Левски Елин Топузаков, който призна, че отборът му не е бил убедителен.

Това се случва в трети мач поред след зимната подготовка, но Топчо не смята да подава оставка. Той посъветва въпросите за неговото бъдеще да се адресират към ръководството, където хаосът е още по-голям след обявеното от Спас Русев оттегляне от Левски. Така Топузаков може да продължи да си работи на спокойствие.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Мистерии в Хераклея Синтика