Bosch представя специално 3D мапинг шоу на Фестивала на светлините LUNAR 2024

Творбата ще провокира зрителите да открият един неподозиран и забавен свят у дома

OFFNews 09 май 2024 в 10:00 23179 0

3D мапинг шоу

Снимка LUNAR

3D мапинг шоу на Bosch

Bosch Домакински уреди България ще бъде част от третото издание на Фестивала на светлините LUNAR, който ще се проведе от 9 до 12 май и ще преобрази София в галерия под открито небе. Специалното 3D мапинг шоу „Натисни бутона“, създадено от българското студио за визуални ефекти MP-STUDIO, ще провокира зрителите да открият неподозиран забавен свят на пл. „Славейков“ №11. Чрез това незабравимо преживяване компанията ще насочи вниманието на обществото към устойчивия и здравословен начин на живот у дома, фокусирайки се върху храната, нейното здравословно приготвяне и оптимално съхранение, за да се използва рационално с цел намаляване на хранителните отпадъци, които са значим проблем за човечеството.

Светлинното шоу „Натисни бутона“, на едно от най-атрактивните културни събития в столицата – LUNAR, ще представи по интересен и забавен начин какво може да се случи, когато натиснем бутона:

А) откриваме неподозиран забавен свят, скрит във всеки дом;

Б) започва феерия от звук и светлина;

В) ще преминем през огън и лед;

Г) ще се разкрие неподозирана тайна;

Д) всичко това плюс технологични герои, представящи зелени истории с много витамини, малко зумба и голяма порция забава.

Не се чудете и по-добре натиснете бутона!

Прожекциите започват в 21 часа и продължават до полунощ. Четирите фестивални вечери предлагат видео и статичен 3D мапинг, светлинни инсталации, имерсивни преживявания и лазерно шоу, които ще озарят редица от любимите столични сгради и паркове на софиянци. Над 20 артисти от цял свят ще представят своето изкуство в своеобразния 4,5-километров маршрут на събитието. Организатор и основен артистичен колектив зад проекта е българското студио за визуални ефекти MP-STUDIO, в партньорство с един от най-известните светлинни фестивали в света Festival of Lights International Productions GmbH.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови