Лелка обижда децата на "малоумни" и "дебели", започва проверка на детската градина

OFFNews 08 юли 2016 в 16:58 9762 5

Снимка Дарик архив

Регионалният инспекторат по образование към Столична община ще проверява дейността на директорката на 41 ОДЗ в кв. „Връбница“ заради лелката, която сипе обиди по децата.

Запис на майка, чието дете посещава детската градина, показва как лелка говори обидни думи на малките.

Сред епитетите, които използват лелите спрямо децата, са: „Ти малоумна ли си?”, „Ти си като цял толуп”, „Абе, и ти си некадърен, бе!”, „Айде, ма, Стела, толкова си дебела, че не можеш да се пребиеш, бе?”, „Откога си тук, а не можеш да си обуеш пантофите на тези дебели краци!” - съобщава Нова телевизия.

Майката решила да направи запис, след като видяла, че детето й започва да се държи агресивно, нервно и да си гризе ноктите.

Сложила в панталонките му записващо устройство и обидите на лелката излизат на бял свят.

Жената, която сипе обидни думи към децата, вече е освободена, но тъй като е в отпуск, ще напусне работа от понеделник.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

12169

5

BB-8

08.07 2016 в 18:01

*въЗпитателки... нещо се газирахме прекалено

12169

4

BB-8

08.07 2016 в 18:00

Държат с децата като с бройлери още от родилното, ще каже човек, че българките са се счупили да раждат... че да бият, тормозят и обиждат децата и то не е инцидентно, това е норма, така функционират нещата.
Не става въпрос за въспитателки и лелки, това са надзирателки някакви.

13501

2

Kostadin Stefanoff

08.07 2016 в 17:21

Преди 30 години в моята детска градина имаше една лелка, дето редовно ни убиждаше и шамаросваше. И до ден днешен я помня, и име и лице и глас. Забравил съм си над 50% от преподавателите в университета и едно 90% от тея в гимнацията, но тая гнида ще я помня до живот с лошо. То хубаво не е правила. Надявам се да умре бавна и мъчителна смърт, сама... това не е човек.

Ако разбера че с детето ми се държат така в градината, ще отида аз да се държа така с тях. Да ги питам дали им е приятно и морално....

15256

1

mendi

08.07 2016 в 17:14

Това го гледах сутринта. Лелките се възмущаваха че майката ги е записала незаконно докато наричат децата "дебеели малоуми топупи"... Било неморално и каква майка би си използвала детето по такъв начин...
Щях да падна направо!
 
X

Българският национализъм не може да бъде приятел на Кремъл