Борисов обяви покойния Алексей Петров за баща на сглобката

Предизборната му критиката не подмина и столичния кмет за дупките по Околовръстното: Таман се зарадваш, и се озъбиш, констатира лидерът на ГЕРБ

OFFNews 29 април 2024 в 19:24 5695 20

Борисов

Снимка Стоп кадър фейсбук страница на Бойко Борисов

Истинският баща на сглобката беше покойният Алексей Петров - това обяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов пред симпатизанти в София, а видеото от срещата бе качено на страницата му във фейсбук.

"Днес Петков каза - Пашата казал... ще си го съдят хората. 20-30 години не съм го и чул. Алексей Петров, който направи сглобката, бяха в един отбор. Толкова къса памет - истинският баща на сглобката беше покойният Петров. Той беше гарант пред мен за тези хора. Вместо да се разберат, той пак - кой каквото направи, Бойко Борисов му е виновен. И накрая - "ще преговаряме само с Бойко Борисов за нова сглобка". Ние виждаме начин на мислене, който не знам дали да го коментирам изобщо. Имаше един сериал "Фалшификаторът от Черния кос". Те не се чувстват виновни за нищо - друг е виновен", коментира Борисов действията на бившите си партньори от "Продължаваме промяната-Демократична България".

По-рано днес Кирил Петков внесе нова интрига в скандала с предполагаемото фалшифициране на документи пред Агенцията по вписванията, като намеси името на бившия съдружник на Бойко Борисов Румен Николоп-Пашата.

"Абе, кой к'вото направи, Бойко Борисов му виновен за всичко и накрая на изречението ще преговаряме с Бойко Борисов за нова сглобка", посочи бившият премиер.

В неумел опит за шега той припомни думите на Йорданка Фандъкова, че "по-добър премиер от тебе няма". И скромно обърна внимание на симпатизантите: "Открийте разликите".

"Когато преговаряхме за правителство, бяхме само аз и Асен Василев. И аз писах на лист, вярно, листът остана у него - той го потвърди, че е така. Ние бяхме на един вътрешен министър от правителство, което да имаме. А защо толкова им трябва вътрешен министър, ДАНС, прокурор? В последните дни започва да става все по-ясно. Кирил Петков си призна, че по трето римско за 160-те гласа за регулаторите - потвърди публично, че Пеевски им е отстъпил. Опорката е, че Пеевски командва ГЕРБ. Аз съм надживял егото си", изтъкна още Борисов.

Той се върна към времето, когато беше главен на МВР.

"Яд ме е, че ми седят портретите до всички тези хора. Това е истината. Но те не са приятели на истината".

Критиката му не подмина и столичния кмет Васил Терзиев:

"В момента ни управлява промяна и тя ни докара до това дередже. Не е ясно къде отиват парите, потъват някъде. Един километър от едното платно по Околовръстното е изкърпено, а другото е цялото в дупки, като пътувате за "Овча купел". След ремонтираното веднага влизаш в 5-6 ями. Таман се зарадваш, и се озъбиш. Тези хора сега не се интересуват от града. Сега всички дъги щяха да са затворени и да има скоростен пръстен около София, и възможност да се ходи в евентуалната детска болница. Това си избраха софиянци, това си имат".

Борисов обяви, че партията му е избрала слоган за изборите 2 в 1 и той не е избран случайно. Той е "Стабилна България, сигурна Европа". Втората част на слогана е на Европейската народна партия. И накрая обобщи: "Дължите ми 200 000 долара за лобизма и рекламата"

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

2550

20

alfakentavur

30.04 2024 в 15:47

Да-а, люгерчето "няма отношение" към никоя друга партия. Само към ПП/ДБ има. Найс, а?
Никога не плюе други, никога не плюе и копейките тук. А много пъти се заяжда с про-украйна настроените юзъри.
Найс!

-1750

19

ob1

30.04 2024 в 15:35

ОПГ? Сериозно ли бре, люгер :) Че това е алтернативното съкращение на ГРОБ :)
И като не си обвързан някак много избирателно плюеш само по ППДБ точно в стил кафява медия... ти си знаеш защо.

14469

18

случайно прочетох

30.04 2024 в 14:47

Цървулът събрал цървули и им обещава, че ще станат галоши.
Е, лъже ги, но те му ръкопляскат, защото целият им катун е с работа я в общината, я в милицията, я в детската гадина или училището, а тия, дето могат и да пишат в ЦГМ в Софето!

А кой ли поръча Алексей Петров? Дали някой, за да се крие зад трупа му?

-2000

17

Люгер Химарс

30.04 2024 в 11:14

отворите с нападки в лично качество, когато става дума за коментар над организирана престъпна група от действащи политици е освен безчестие, също така и проява на чиста съпричастност към тази престъпна група :)

-2000

16

Люгер Химарс

30.04 2024 в 11:12

не. ти си манипулатор, защото точно вчера отговорих на твой коментар с отговор, че нямам никакво отношение към изброените партии, смятам ги за наприятни и далечни от мен.

Да си активист на партия на комунистическата номенклатура - младежкото БСП не е проява на интелект, а точно обратното.

-1750

15

ob1

30.04 2024 в 09:13

Хммм, Алексей Петров ако е бащата, то тогава излиза, че тиквата е майката?!? Май някой се е катерил по мазния гръб? :)
Ае, люгер, не те ли е срам вождът ти да се крие зад труп?

2550

14

alfakentavur

30.04 2024 в 07:47

Люгерчето явно предпочита самите ГЕРБ или Израждане, или Корнела, или Учиндол, или Сараите. Все едно, само да не са ПП/ДБ. Всички са по-добри от тях. Нали?

3714

13

GB

30.04 2024 в 06:41

Но иначе "Той беше гарант пред мен за тези хора." Явно, преди толкова години е било...

-2000

12

Люгер Химарс

30.04 2024 в 03:42

наричат ги "шарлатани".
Но след всичко, което лъсва около престъпната мрежа на рашков, около фалшификатите на "лена", около това, че финансовия им министър е съден в САЩ за измами (това, защото гешев им е повлиял, за сведение на електората) - става ясно, че става дума за Организирана Престъпна Група. И нищо повече.

900

11

нещото

29.04 2024 в 23:10

Некои симпатизанти си мрат да слушат подобни простотии....
 
X

Най-близкият съратник на Стивън Хокинг проф. Томас Хертог е в подкаста на OFFNews