Celestyal подписа Меморандум за разбирателство с Абу Даби и ''АД Портс Груп''

OFFNews 13 май 2024 в 11:06 257 0

Снимка Celestyal

Celestyal подписа Меморандум за разбирателство с Департамента по култура и туризъм на Абу Даби и „АД Портс Груп“ по време на международното туристическо изложение Arabian Travel Market. Меморандумът ще популяризира Абу Даби като ключова дестинация сред гостите на Celestyal и ще спомогне за повишаване на авторитета на круизната линия в региона.

В началото на тази година Celestyal представи 7-дневния маршрут „Desert Days” с начална точка Доха и спирки в Бахрейн, Дубай, Хасаб, Сир Бани Яс и Абу Даби. Маршрутът ще се изпълнява в продължение на три сезона, като първите специални плавания по него ще бъдат между ноември 2024 г. и март 2025 г.

Всички круизи ще се осъществят с кораба Celestyal Journey с капацитет от 1 260 пасажери, въпреки че Celestyal подсказва, че в близко бъдеще новият кораб Celestyal Discovery (1 266 пасажери) също може да се присъедини към маршрута за зимния сезон. Поради голямата му популярност в момента, свободните места за всички предстоящи плавания са ограничени.

„Огромна привилегия е да подпишем Меморандума за разбирателство и бихме искали да изкажем своята благодарност към Департамента по култура и туризъм на Абу Даби за изразената подкрепа. Нашата мисия винаги е била да бъдем значим партньор и да изграждаме силна връзка с регионите, които посещаваме. Абу Даби е уникална дестинация и с нетърпение очакваме да покажем на нашите гости всичко, което тя може да ни предложи. Круизната индустрия продължава да привлича рекорден брой пътуващи и ние вярваме в успеха на първия сезон, който ще разкрие най-доброто от този специален регион“, заяви главният търговски директор на Celestyal Лий Хаслет.

Мисията на Celestyal е да създава незабравими моменти на борда и на брега, като показва на своите гости най-доброто от региона, който посещават. Част от предложенията за екскурзии на брега са девет тура в Абу Даби, които ще отведат гостите в сърцето на емирството. Те включват полудневни разходки в изследване на най-доброто от Абу Даби - храната, културата, посещение на тематични паркове, VIP дни на плажа, както и характерни за региона преживявания като сафари в пустинята.

Плаванията по маршрута “Desert Days” са отворени за резервация на цени от 529 евро на човек за 7 нощувки. Цената включва 65 евро отстъпка на човек за предварително резервирана екскурзия на брега, хранене, напитки по време на хранене, пристанищни такси и такси за обслужване. Всички круизи в момента са част от пролетната кампания с намаления до 50%, като най-ниските цени за резервация ще бъдат само 125 евро на човек.

За повече информация можете да посетите celestyal.com

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Атентатът в ''Света Неделя''. Лекция на проф. Вили Лилков