Мирослава пребита преди смъртта си

OFFNews 18 януари 2012 в 19:48 2824 0

Мирослава от Перник
Мирослава от Перник

Има съмнения, че 18-годишната Мирослава Николова от Перник е била пребита преди смъртта си, съобщи БНР, цитирайки свои източници, близки до разследването.

По тялото на Мирослава са открити следи от травми и удари. Заради това в момента се извършва втора експертиза на тялото на момичето в София. Очаква се до края на денонощието съдебните лекари да излязат с официална позиция по случая.

До момента единствената сигурна информация е, че момичето е било удушено с жица.Сестра й Елеонора пък допусна и възможността преди това Мирослава да е била изнасилена.

Тялото на 18-годишното момиче бе намерено на 12 януари, след като два месеца бе под общонационално издирване. Все още не е ясно кой е физическият убиец на Мирослава. Дали е Стойчо Стоев-Чочо, който се простреля минути след като бе задържан или съучастникът му Марио Любенов-Заека, който е приет в клиника за психично болни. Вътрешният министър Цветан Цветанов допуска, че убиецът на перничанката може да е трети човек.

Семейството й, нейни приятели и близки настояха за нова психиатрична експертиза на предполагаемия втори убиец на девойката - Марио Любенов-Заека.

Най-вероятно погребението на 18-годишното момиче ще бъде в края на седмицата в Перник.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Най-близкият съратник на Стивън Хокинг проф. Томас Хертог е в подкаста на OFFNews