Счупиха крак и ръка на известен самоковски бизнесмен посред бял ден

Нападателят твърди, че до това се е стигнало след тежък тормоз и домашно насилие, упражнявани от жертвата на побоя върху сестра му

OFFNews 17 април 2024 в 10:23 17905 4

Снимка Стопкадър Нова телевизия

Счупиха крака и ръката на известен самоковски бизнесмен посред бял ден. Той е настанен в столичната болница "Пирогов", предаде Нова телевизия.

Нападението е станало на 15 април и е заснето от камери за видеонаблюдение в Самоков. Нападателят твърди, че до това се е стигнало след тежък тормоз и домашно насилие, упражнявани от жертвата на побоя върху сестра му.

Младата жена е общински съветник в Самоков и двамата с нападнатия мъж живеели на семейни начала, но отношенията им били на приливи и отливи.

Пребитият мъж се казва Христо Гуцалски. Пред Нова телевизия говори баща му - бизнесменът Петър Гуцалски. Той разказа, че синът му бил спрял на улица в града, за да чака свой бизнес партньор на среща.

"Приближава се лицето Людмил Джелепов, отваря вратата откъм тротоара и по данни на сина ми започва да го заплашва с убийство", твърди бащата на пребития. Синът му излязал от колата и започнал боя. В един момент Гуцалски му е изгубил и съзнание.

Нападателят Людмил Джелепов е задържан за 24 часа в полицията.

Петър Гуцалски категорично отрича обвиненията, че синът му е упражнявал домашно насилие върху жената, с която живее на семейни начала.

"Цветелина Джелепова от септември до момента е посетила многократно Гърция с него и децата, многократно е посещавала Солун, Кавала, Велинград, Сандански. Февруари си сложи силиконови гърди, синът ми е един от спонсорите", заяви Петър Гуцалски.

Каза, че не знае дали синът му е вадил оръжие и е искал да стреля по нападателя си. Знае обаче, че една вечер Христо е ходил пред къща в града, за да заснеме среща на Цветелина с друг мъж, за който не знае в какви отношения са.

Людмил Джелепов има своя версия за ситуацията: "Счупванията станаха, след като скочи срещу мен, но падна”, твърди той. По думите му той и семейството му живеят в страх вече над месец.

"Този страх е провокиран от проследявания, системен тормоз над сестра ми. Тя е жертва на домашно насилие, пребива я няколко пъти. Повече от месец обикаля в черни дрехи и пистолет на кръста около къщата, в която тя живее с двете й деца, насажда се систематичен страх. На 7 април той проследи колата, в която тя се движеше с неин познат, пресече пътя им, спря ги, слезе, зареди пистолет и произведе два изстрела", твърди Людмил Джелепов.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

1000

4

Cangrejo

17.04 2024 в 14:16

Февруари си сложи силиконови гърди, синът ми е един от спонсорите


Без коментар.

11730

3

Батко

17.04 2024 в 14:00

А иначе в репортажа по Нова ТВ се вижда как набитият е стрелял с пистолет по сестрата на бияча. Мисля, че малко е бит тоя. Бащицата бил от ДС... Дерибеи, демек. Гуцалски, запомнихме ;)

14469

2

случайно прочетох

17.04 2024 в 13:07

cepcem
17.04 2024 в 12:28, жената си е сложила силикон с предпазна цел ( бронежилетка) ;-)

12661

1

cepcem

17.04 2024 в 12:28

Дори силиконовите гърди не са помогнали за потушаване на тази житейска драма. На къде отива тоя свят, баси?

 
X

Топлофикация подари 200 милиона на Ковачки