Пияни братя налитат на полицаи, озаптиха ги с белезници и стоп-патрон

OFFNews 10 юли 2022 в 12:19 2241 2

Полиция

Снимка Архив

Екшън в карнобатското село Венец заради силна музика

Двама братя - на 24 и 26 години, от карнобатското село Венец са задържани за 24 часа, след като нападнали с юмруци и ритници полицаи, пристигнали пред дома им след сигнал за силна музика. Един от униформените е стрелял със стоп-патрон, за да озапти пияния по-голям младеж, съобщи МВР - Бургас. 

Сигналът за силна музика в частен дом в с. Венец е получен около 23.45 ч. снощи в Районно управление – Карнобат. Екип полицаи се отзовал на сигнала, но още при слизане от автомобила униформените са нападнати от братята, употребили солидно количество алкохол. Младежите първо обиждали и псували служителите на реда, след това минали към саморазправа.

След нанесен удар в лицето на единия полицай, са предприети действия по задържане на 24 годишния нападател, който е укротен с белезници. През това време брат му опитал да ритне един от служителите, който успял да отбие удара с ръка.Нападателя нараснала и той отново атакувал, целейки се този път в главата на служителя. С цел прекратяване на настъплението полицаят произвел изстрел със служебното си оръжие със стоп-патрон, който одраскал крака на 26 годишния мъж - при извършения медицински преглед е констатирано, че се касае за повърхностно нараняване, без кръвотечение и опасност за живота.

По случая е образувано бързо производство.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

22548

2

dolivo

10.07 2022 в 18:12

Докато не вкараме литургия в неделя , да набива в главите на раята какво е правилно, няма да се получи съществено забележим напредък.

а съм атеист, смятай

6386

1

Zlatko

10.07 2022 в 12:48

Годините посяха безнаказаност, после Боко я поливаше и наторяваше, сега й берем плодовете!
 
X

Поръчаното от СССР Септемврийско въстание. Лекция на проф. Вили Лилков