Триметрова змия сее ужас на стадиона в Бургас

ОFFNews 04 май 2017 в 18:30 4419 0

Снимка Котаспорт

Триметрова змия е сковала от ужас спортистите и служителите, които все още използват рушащия се стадион "Черноморец" в Бургас. Влечугото е било забелязано за първи път преди два дни до залите за бокс и щанги.

Новината съобщи пред "Котаспорт" международният съдия по бокс Иван Попов. Същият е и изпълнителен директор на БК Победа – Черноморец. „Преди два дена идвах към залата и видях огромна змия. Може да има и три метра или поне така ми се струва.

Доста голям екземпляр, смок. Подминах го на десетина метра, а той беше до тревата на старите игрища близо до залите. Страшна работа. Стадионът е в много окаяно състояние.“, коментира Попов.

Някога стадионът беше гордостта на Бургас, но сега се превръща бавно, но сигурно в руина, обрасла с храсти и дървета.  Базата е опасна за здравето на хората, като влечугите вече идват в повече, особено за родителите, чиито деца ходят сами на тренировка.

Общината се чуди какво да прави със стадиона в квартал "Акациите", тъй като навремето той беше апотиран в активите й. През това време никой не инвестира и лев, а положението става трагично.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Най-близкият съратник на Стивън Хокинг проф. Томас Хертог е в подкаста на OFFNews